Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért lett ez ekkora nagy...

Miért lett ez ekkora nagy divat? (bővebben lent) HELP

Figyelt kérdés
a mai tinédzserek körében nagyon nagyon népszerű lett a divat anorexia és a drogok használata. 1. miért olyan jó egy betegségbe szándékosan belekevernie magát az embernek?(Anorexia) 2. miért menő az aki füvezik? szerintem egyáltalán nem normális ez a dolog és nem érdekel ha én maradok az egyetlen egy tinédzser majd aki nem próbálta még ki a drogokat!! ti mit gondoltok róla? és senki se jöjjön azzal, hogy a füvezést ki lehet nőni majd idővel, mert ez baromság
2010. okt. 16. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Ismerős. Nekem van egy osztálytársam aki hányatja magát és állandóan a cigiről áradozik. Meg hogy ő a jövőben nagy drogos lesz. Igazából lesz*rom. Csessze el az életét úgy ahogy akarja.

Jólenne választ kapni arra hogy miért menő az, aki füvezik meg drogozik...

2010. okt. 16. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,mert nem tudnak mit kezdeni magukkal, ők nagymenők akarnak lenni, és azt az átkozott drogot meglehet kapni már úton, útfélen. Ne kövesd soha a példájukat az ilyen elcseszett agyúaknak.
2010. okt. 16. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Próbáld ki majd rájössz a 2. kör után h jó érzés.

Aki nagydobra veri h ő miket használ az elég szégyen. Röhögnék is ha belehalna az illető.

Amíg nem próbálsz ki vmit addig csak fél életet élsz. Öregkorodra pedig bánni fogod. És mint tudjuk ami jólesik kismértékben nem ártalmas.

Pl én nem cigizek inni se nagyon szoktam csak ha vmihez kell. de gyógyszerekből összeállítok magamnak sokkalta jobb dolgot mint a fű.

18/F

2010. okt. 16. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:

A drogot nem lenne szabad kiprobalni, mivel nagyon veszelyes, olyan, mint mikor a tuzzel jatszol.

Igy neveltem fel a gyermekeimet, de az egyik gyermekem nem hallgatott Ram es "kiprobalta". A baj az, hogy raszokott es nem birta abba hagyni.

A majaban daganatok lettek, aztan majgyulladas, majd majrak, amiben fiatalon megis halt!

Nagyon sokat szenvedett, abbol a fiatal gyermekbol a halala elott, mar egy "idegen" es "megoregedett", sokat szenvedett ember lett, nagyon faj a halala, de tudom azt, hogy Neki mar a szenvedes es a fajdalom miatt igy volt jobb.

2010. okt. 16. 15:36
 5/8 A kérdező kommentje:

1. az én osztályomba szinte rajtam kívül már nincs is olyan aki egyszer ne próbálta volna ki a drogot

2. nem akarom, egyáltalán nem. Ha ennyire nem tudnak mit kezdeni magukkal miért nem csinálnak valami hasznosat?

3. köszi inkább kihagyom. nem követem a majom divatot, mert még a végén én húzom a rövidebbet. Inkább élek fél életet, mint egyet se.

4. Úristen. ez borzalmas. de az például felfoghatatlan, hogy senki nem érti meg, hogy komoly gondokat okoz az, ha valaki rászokik és így sokan kerülnek szörnyű és végzetes helyzetbe :(

2010. okt. 16. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:

15:27-es

Milyen öregkorodra, kisfiam? 43 évesen?

2010. okt. 16. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:

15.27, még nem próbáltam ki, hogy leugorjak egy nagyon magas szikáról? Fél élet? Legyen.

Amúgy vannak drogok amiket ki lehet próbálni nagyobb kockázat nélkül, de például a heroinnál már a kipróbálás egyenlő a függőséggel.

2010. okt. 16. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

15:27

Meg egy szakkepzet patikus sem merne ilyesmit kesziteni, mivel tudja azt, hogy mennyire veszelyes lehet a gyogyszereknek a mellekhatasa miatt.

S mit szolnak a szuleid, amikor igy mesz haza pl.?

Vagy mit fognak szolni akkor, amikor netan lebenulsz, vagy lesz egy komoly betegseged ettol az elvezettol, mint

majdaganat, majrak vagy sorvadas?

Vagy amikor ezek a tunetek megfognak jelenni, akkor mar raersz gondolkodni is, mivel lesz idod boven!

2010. okt. 17. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!