Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Álmos vagyok, de tanulnom...

Álmos vagyok, de tanulnom kellene, mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 l,ittam capucinot,kávét de nem hat ...tanulnom kellene ,de nem birok figyelni segitsetek,mit tegyek
2010. okt. 16. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj aludni ne szenvedj.
2010. okt. 16. 15:18
 2/5 anonim válasza:
0%
Aludjál, álmosan nem lehet tanulni. Majd tanulsz utána. Ilyen fiatalon meg ne igyál kávét, csak árt.
2010. okt. 16. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Feküdj le és inkább kell fel reggel 1-2 órával korábban.

2. Ne kávét igyál, hanem teát. 2 és fél dl víz, 1 feketetea-filter, 2 percig áztatod. Citromlé, tej tilos bele, elveszi az erejét. Cukrot, mézet használhatsz. Forrón idd. Kitisztítja az agyat pillanatok alatt.

3. Szellőztess!!!

4. Ha nem vacsoráztál vagy megéheztél, egyél valami könnyűt, éhesen nem lehet tanulni.

(Persze ez csak rendkívüli esetekre vonatkozik, minden nap késő este enni nagyon egészségtelen.)

Hoppá, most látom, hogy délután 3-kor írtad ki a kérdést.

Ha délután vagy álmos, akkor inkább 1 óra sétát vagy sportolást javasolnék. De suli után, a házi feladatok előtt mindenképpen 1-2 óra pihenést. A tea mehet.

2010. okt. 19. 10:40
 4/5 Dr. Dav ***** válasza:
Reergin+ segíthet
2010. okt. 19. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Levegőzés,séta,mozgás min. fél-1 óra!
2010. okt. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!