Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha adott időben...

Mit tegyek ha adott időben nem vagyok álmos?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és mit tegyek az ellen hogy anyám elküld aludni fél 10-kor? De 12 orakor kezdek álmos lenni!
2011. szept. 19. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Reggel kelj fel egy órával korábban.
2011. szept. 19. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
lefekvés előtt egy fél órával igyál meg egy bögre langyos tejet. aztán máris hamarabb elálmosodsz.
2011. szept. 19. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Olvass könyvet, hallgass zenét (fülessel). Csak ne gépezz, TV-zz.
2011. szept. 19. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Mondjuk fejezd be az óvodás hisztit, iylen korban semmi nem jó nektek, 14 évesen baromira nem éjfélig kéne fent lenned. Gondolom nap közben rohadsz az iskolában, hazamész és otthon rohadsz, azért nem fáradsz el semmiben, mert ha sportolnál valamit vagy tanulnál, akkor igenis elfáradnál már estére...
2011. szept. 19. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Olvass.

Ha nem szeretsz olvasni kezd el a Rejtő Jenő könyvekkel.

Az intelligencia fokmérője az olvasás.

2011. szept. 19. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

És mire felnőnél egy olyan "rohadt" intelligens felnőtt lesz belőled mint az előző sikertelen életű barom. :)

Am. nincs ezzel semmi baj hogy fent akkar lenni, én ilyen idős koromban kezdtem el tanulni azt amiből most élek. (it / programozás )

2011. szept. 19. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó szerncsétlen:))

Szeretnél te olyan sikeres lenni mint én.:))

Látszik a beírásodból milyen művelt vagy.

Remélem ő más ember lesz mint te.

2011. szept. 19. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Így van, minden vágyam, hogy egy beképzelt faxkalap legyek mint te is vagy. Legyél nagyon büszke magadra, mert te megérdemeled. :)
2011. nov. 5. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!