Nyilaló fejfájás egy hónapja,mi lehet?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy hónapja jelentkezett először,hogy a fejem jobb oldalába a tarkómba és a halántékomba nyilaló fájdalmat éreztem pár másodperc erejéig,akkor még volt,hogy pár napig nem éreztem semmit, utána megint elkezdett nyilalni és egyre többet,kb másfél hete szédülés is társult hozzá és egy hete folyamatosan fáj(van pár óra amikor nem),és a nyakamba, a lapockámba ,és a szemembe is nyilal már mind két oldalt.Legerősebben akkor érzem ha kimegyek a napra,hőségbe.Van amikor szédülök amikor nyilal,néha egyáltalán nem.Voltam vele szemészeten ott semmi különösebbet nem találtak,csak annyit mondtak -0,75 a látásom és astigmatizmusom van amitől szerintem nem fájhat így a fejem,meg a nyakam.Ha valakinek voltak ugyanilyen tünetei és megtudták mi ez akkor kérem írják le! 17 éves vagyok2023. aug. 27. 16:55
1/10 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy a fülem is szokott fájni,de az nem nyilaló fájdalom hanem ilyen tipikus fülfájdalom
2023. aug. 27. 17:18
2/10 anonim 

válasza:

Energiaitalt iszol? Mert ha igen, akkor sürgősen állj le, főleg ebben a melegben!
4/10 anonim 

válasza:

Folyadékhiány is lehet ahogy írták,de van hogy a nyaki gerinc is okoz fejfájást,illetve a stressz,a front is lehetséges,az sem kizárt hogy a klímától/ventillátortól megfázott a fejed és a hátad.De a komolyabb problémák kizárása érdekében(pl aneurizma) a koponya MR segíthet,azt meg háziorvos kérhet,esetleg beutalhat a neurológiára is.
5/10 anonim 

válasza:

Az egyik legdurvább eset, ha rejtett daganat nyomja hátul. Ha gyakori és erős, mindenképpen vizsgáltasd ki.
6/10 anonim 

válasza:

6#
Legdurvább de nem jellemző azt tegyük hozzá pláne 17 évesen,ettől függetlenül nyilván ki kell vizsgálni márcsak az aneurizma lehetősége miatt is,ami szintén nem gyakori.
7/10 anonim 

válasza:

5-ös voltam, a 6-os (/szám) az összkomment.
8/10 anonim 

válasza:

A lényegen nem változtat egy elírás de köszönjük a korrekciót.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem iszok energia italt egyáltalán, dohányozni sem dohányzok,vizen kívül pedig mást nem iszok,a ventillátoros dologban lehet valami,mert volt már hogy attól gyulladt be a fülem,csak a fejem nem fájt még tőle
2023. aug. 27. 21:01
10/10 anonim 

válasza:

8. Sajnos ilyen vagyok. Zavar a pontatlanság. Elnézést a korrekcióért. A jobboldali szám tényleg az összkommentet mutatja, ha valaki nem tudná. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!