Elvakart szúnyogcsípés okozta dagadás, mit tehetnék?
Nos sziasztok, mint azt láthatjátok a felettébb levő linken keresztül a jobb lábam bevan dagadva. Ma estére lett ilyen, sajnos mivel sok a szúnyog mostanában, nyilvánvaló hogy engem is szépen össze csipkedtek ezek a kis vakarcsok... Rettentően viszketett, most is viszket gondolom azért dagadt be most a bokám mert pont ott volt az egyik szúnyogcsípés. Tudom felelőtlen voltam és elvakartam. Hát most kicsit megszívtam. Gondolom csak a szúnyogcsípés elvakarása tud ilyen dagadást csinálni. Mert más bajom nem volt ezen kívül. Valamint nehéz érzete van a lábamnak, ha ott akarom hajlítani ahol a csípés volt a dagadásnál kicsit fáj de nem vészesen. Inkább a dagadás meg a nehézérzet zavar a bokám körül.
Mivel este van sokat nem tudok csinálni vele de azért csak kiirtam ezt a kérdést mert kicsit aggódok vagy nem tudom...
Nos koszonom ha valaki tud valami jót mondani :D
További szép estét/napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!