Elvakartam egy szúnyogcsípést, és most helyén egy nagyon sötét folt van, körülötte pedig vörös és olyan mintha már elindult volna a piros csík. Holnap szerintem megyek orvoshoz. Mi lehet belőle?
Figyelt kérdés
Legrosszabb esetben mi lehet belőle? + aki ért hozzá annak esetleg küldhetnék róla képet hátha tud még valamit tanácsolni?2022. jún. 13. 21:23
2/23 anonim válasza:
"piros csík" Érthető, aha.
Légy szíves tegyél fel publikus képet róla!
Vagy most kapd össze magadat és menj el az orvosi ügyeletre!
3/23 A kérdező kommentje:
Jó de nem lehet hogy elfertőződik? Szerintem elég durván néz ki és ez előtt sose volt még ilyen
2022. jún. 13. 21:33
4/23 A kérdező kommentje:
Hogy kell képet csinálni?
2022. jún. 13. 21:34
5/23 A kérdező kommentje:
Illetve feltenni?
2022. jún. 13. 21:34
6/23 anonim válasza:
4# pont mint a Facebookra, instára stb 🤡
7/23 anonim válasza:
Nincs valami hűsítő krém? Mosd meg, kend be betadinnal, vagy valami hűsítő géllel. Ha semmi nincs, jó a fogkrém is, fertőtleníti.Ha rosszabb lesz reggelre, irány az orvos.
8/23 anonim válasza:
Kép? A piros csík, amit az egyik amatőr válaszoló nem ért, az akár lehet érgyulladás is.
10/23 anonim válasza:
8# Amatőr vagy te, ostoba.
Pontisan értem hogy mi a piris csík, csak épp evvel kamuzik (él vissza) a kérdező.
H9gy az ilyen butákat csőbe húzza mint te.
Aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!