Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért csak fekve kell pukiznom?

Miért csak fekve kell pukiznom?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy mindig, néha napközben is, de főleg akkor tudok, ha fekvő helyzetben vagyok, ami igen kellemetlen mivel a párommal még csak a kezdeti fázisban vagyunk és igen kellemetlen, amikor mellette az ágyban beszél a hasam és tudja, hogy pukiznom kéne, de ha kimegyek a mosdóra és ott próbálok akkor nem sikerül, azt hiszem elmúlt, de visszafekszek és újra kéne. Nagyon kínos. Mitől van ez? Mással is előfordul?

2023. aug. 24. 17:19
 1/4 anonim válasza:
56%
Nem értek a belső szervekhez de a bélrendszer akkor jobban működik, szerintem jobban kitágul így a levegő is jobban megy át (ha érted mire gondolok xd)
2023. aug. 24. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Nem egészséges vissza fogni a szellentést.
2023. aug. 27. 10:04
 3/4 anonim válasza:
70%
Belek helyezkedese
2023. aug. 27. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a beleidre ránehezedik a nagyon izmos hasfalad, és kipréseli a fingot.
2023. aug. 27. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!