Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Autóból kiszállva bizonytalans...

Autóból kiszállva bizonytalanság,szédülés?

Figyelt kérdés

Az elmúlt héten kétszer is megtörtént velem,hogy utasként az autóból kiszállva nem éreztem jól magam:

Anyósülésen ülve mikor megállt az autó imbolygó,bizonytalan érzésem volt,és amikor kiszálltam a kocsiból ,akkor is kb 1 percig.

Nem voltak hosszú utak,negyed-fél óra,nem kanyargós,menet közben nem is éreztem problémát.Sosem volt még ilyen érzésem.Msá tapasztalt már ilyet?

2023. aug. 21. 13:22
 1/3 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem,hogy sosem volt utazási beteg,nem volt még ilyen problémám,és 37 éves nő vagyok
2023. aug. 21. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy belsőfül eredetű, úgynevezett jóindulatú, rohamszerűen fellépő pozíciónális szédülés (BPPV), melyet lehet gyógyszeresen is kezelni, és van hogy magától elmúlik egy idő után, de neurológusnak mindenképpen meg kellene vizsgálnia első körben, majd fül-orr-gégésznek, Hogy az egyéb okokat kizárják.
2023. aug. 21. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Felálláskor,felkeléskor egészséges emberrel is néha-néha előfordul az ilyen.

Lehet leesett a vérnyomásod,nem ettél,ittál,meleg volt,kimerült voltál,vagy egy mozdulattól úgy forgattad a fejed

Ha gyakoribbá válna,persze célszerű elmenni orvoshoz,vérvételre,vérnyomást,vércukrot stb nézetni,de szerintem ilyen mindenkivel előfordul párszor életében

2023. aug. 22. 13:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!