Sos!!! LEHET VALAMI BAJA?
biztosra mondjad. mi az hogy talan? Nincs olyan hogyha a dobozra az van irva hogy 0.25mg akkor az talan 0.5mg vagy a tabletta szine feher akkor talan lila meg lampafenynel is..
KONKRETUMOK KERLEK.
Ehgyomorra vette be oket meg iszik?
Na jo ez mar akkora kavaras.
Lehet hogy hazudik is hogy menj vissza hozza. Mar eltelt nemtom mennyi ido es az alkohol meg xanax nagyon gyorsan felszivodik es fejti ki hatasat.
Gondolom beszeltek vagy irtok egymasnak. Milyen a hangja vagy irasa? Ha a hangja ilyen be van allva akkor ez esetben lehet 112 nem tudom ilyenkor tudnak kezdeni valamit, ha ugymond tiszta a hangja akkor kamuzik. Ennyi ido alatt szetesett volna az agya mar ilyen alkoholtol plusz xanaxtol.
28
Nem ertek egyet, de valahol olyan termeszetu a dolog az fix. Vagy meg se tette ha kovetjuk a te gondolatmenetedet, csak kivancsi volt hogy mennyi kell hogy meghaljon.
En vagyok az aki vegig segitett neki, egy jozan ember siman tudja ezeket a dolgokat, ha hosszu ideje szedi, baratnoje, meg is irhatta volna neki milyen szinu. Erre megnezi es 0.5mg "talan". Hogy lehet talan?
Szoval leleptem mert mar farasztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!