Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sos!!! LEHET VALAMI BAJA?

Sos!!! LEHET VALAMI BAJA?

Figyelt kérdés
A barátnőm bevett 5 xanaxot lehet valami baja tőle?

2023. aug. 18. 21:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

9

3 fele szinu tabletta van tojaskam.

feher, 0.25mg

rozsaszin 0.5mg

lila 1mg

OGYEI alkalmazasi eloiras: [link]

tablettat kerdeztem nem dobozt direkt. Na nyughass.

2023. aug. 18. 21:34
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
#11 A tabletta fehér, a doboz más színű, csak gondolom már szétxanaxoztad az agyadat, és színesnek látod. Nyughassál te, mert baromságokat beszélsz! Menjél, igyál egy kis vodkát a xanaxodra, aztán dőljél ki mára! Jóéjt!
2023. aug. 18. 21:43
 13/29 anonim ***** válasza:
Lónyugtató 10.000-szer erősebb, az egész napot átalszod.
2023. aug. 18. 21:47
 14/29 A kérdező kommentje:
A barátnőm meg többet be akar venni most mit csináljak?
2023. aug. 18. 22:11
 15/29 anonim ***** válasza:

Van valami mentalis betegsege?

Miota szedi? Mennyit szed? Nezd mar meg ezeket az infokat hany mg egy jo kezdes.

2023. aug. 18. 22:14
 16/29 A kérdező kommentje:
Rosszul van lelkileg, most szedett be egy pár darabot,eddig nem szedte, és most már iszik is rá,eléggé be vagyok panikolva és fogalmam sincs mit tegyek
2023. aug. 18. 22:17
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Es mennyije van? Szerintem nem sok mar. Ha nem sok es igy veszi be idokozonkent el fog aludni hamarosan masnapig es el fog fogyni. Ha nem maradt.

Egyedul arra ugyelj, hogy ne igyon amig ebren van es zabalja.

Masnap lesz a gaz, mert hianyozni fog neki, es akkor ideges lesz mint a bika. Nekimegy mindennek. Lehet holnap a 112-re szamitani, mert magatol nem megy be. Ilyenkor adnak valami antipszichotikumot es megint aludni fog de most melyebben, es felijak azt a tablettat, es szednie kell. Ez sajnos a szokas itthon. Antipszichotikummal kezelni az ilyen esetet.

2023. aug. 18. 22:21
 18/29 anonim ***** válasza:
Ember, utoljara mondom, HANY MG? ES MIT ISZIK CIDER? SOR? FINALNDIA?
2023. aug. 18. 22:21
 19/29 A kérdező kommentje:
0,5mg talán, a pia jager,fütyülős
2023. aug. 18. 22:23
 20/29 anonim ***** válasza:

utoljara kerdezem ezeket, kulonben vagy a 12-es baratunk fog segitseget nyujtani vagy a 13-as a ketamin megoldassal ami egyebkent tenyleg nem rossz otlet azon kivul hogy illegalis.

Ezeket a kovetkezo kommentben ird le. Meg a rohadt szinet sem tudod megmondani es ott elotted veszi be. Mi a lof*szt csinalsz egyebkent? Fotelban telozol kozben vagy mi?

Ha nem birsz segiteni a csajodon akkor en feladtam, nem az en csajom, utoljara kerem, nezd meg hany mg 1 tabletta vagy milyen szinu, vagy a dobozt azon is rajta van vagy ennyi. Ha ennyire nem vagy kepes akkor 112 es imadkozz hogy kierjenek penteken este 10 kor idoben.

Egyebkent nagy esellyel ki fogja hanyni egy nagy reszet a dolognak es aludni fog. En legalabbis amikor bevettem a max adagosat 1 dobozzal meg szivgyogyszert meg ra rivotrilt es 3 uveg bort meg zolpidemet (altato) igen elajultam az agyon es behanytam, de felebredtem.

en nemtom mi a fenet csinalsz ugy oszinten.

2023. aug. 18. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!