Mit akar ezzel mondani a Webbeteg orvosa akinek kérdést tettem fel reumatológiai leletemről?
Figyelt kérdés
Térd rögzítő ortézist kaptam és gerinc ortézist.
Kedves Kérdező! Azt gondolom, hogy a lelet egy torzított, nem valós státuszt mutat, annak érdekében, hogy az alábbi segédeszközöket felírják Önnek!
2023. aug. 17. 19:48
1/3 anonim válasza:
Világosan leírja a válaszban a mondanivalót, nincs félreérthető vagy megmagyarázandó dolog benne. Hamis diagnózis van felírva annak érdekében, hogy felírható legyen egy szükségtelen orvosi eszköz. Van olyan maffia ami így, valós jogalap vagy indok nélkül sikkasztja el a támogatási pénzeket.
2/3 anonim válasza:
Azt akarja mondani, hogy egyértelműen látja a leletedből, hogy a vizsgálati eredmény ellentmond a diagnózisnak, és nincs olyan problémád, ami indokolná a neked felírt gyógyászati segédeszközöket.
3/3 anonim válasza:
Meresz allitas ugyan, de webbetegen nem irhat akarki baromsagokat. Talan szakorvosi szemmel ordito baromsag, ami a papiron van.
En azt tudom pl, hogy rengeteg orr-ful-gegeszeti mutetet korhazak kamubol vegeztettek el, ebbol volt is ugy, mert a korhazak csak igy tudtak magukat finanszirozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!