Mi lehet? Reménykedem nem az ami volt múltkor.
Figyelt kérdés
végtagjaim úgy fájnak mint ha izomláz lenne.múltkor is volt ilyen.Nődokim mondta,hogy hüvelygyulladásom volt ami nagyon erős volt.de szerintem megint ez lehet meg ne is mondjam a sűrű pisilést.novemberbe kell visszamennem hozzá de szerintem nem kéne várni.2010. okt. 15. 19:41
1/4 anonim válasza:
szerintem, keress MÁSIK nőgyógyászt + menj el az urológia és kezeltesd magad....+ a háziorvostól kérj tanácsot végtagügyben, valószínűleg laborba és reumatológiára küld majd
egyáltalán a nőgyógyászod írt valami kúpot + gyógyszert fel?
2/4 A kérdező kommentje:
persze kaptam.Hüvelykrémet,gyulladásgátlót és párom is gyógyszert mint én.Az volt fura,hogy hüvelygyulladásom volt és semmi tünetem nem volt csak annyi,hogy fájtak a végtagjaim.És most megint hasonló helyzet van.
2010. okt. 15. 19:52
3/4 anonim válasza:
ha csak ennyi tüneted volt, akkor az nem hüvelygyulladás volt, ha látott is enyhe gyulladást a hüvelyedben, akkor az inkább lehetett a végtagjaidtól, mint a végtagjaid a hüvelygyulladástól...
ahogy írtam, keresd fel a panaszokkal a háziorvosod és egy urológust...és a nőgyógyászod cseréld le
4/4 anonim válasza:
ja a sűrű pisilés a húgyúti fertőzés tünete, ami ha már a vesédnél jár, akkor el tudom képzelni, hogy a vese nem látja el teljesen a funkcióját és ez talán jelentkezhet végtagfájdalomként is....de nem vagyok orvos, mindenképp látogass el egy urológiai szakrendelésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!