Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha hulla fáradt...

Mit csináljak ha hulla fáradt vagyok műszak előtt?

Figyelt kérdés
Szép napot!2 óra múlva megyek melózni és hulla fáradt vagyok.A héten éjszakás vagyok ilyenkor háromnegyed 10kor kezdődik a műszak és hajnali háromnegyed 6ig tart.7 körül szoktam hazaérni 8kor elalszok és délután 2ig szoktam általában aludni.Ma azonban egy percet sem sikerült aludnom fogalmam sincs, hogy miért és nagyon fáradtnak érzem magam.Délután egyszer megpróbáltam aludni, de nem tudtam.Most vettem egy hideg vizes fürdőt kicsit segített, de ezzel nem fogom kibírni a melót.A kávé nem segít csak még inkább elalszom tőle.Energiaitalt iszok majd indulás előtt még egyet hajnali 2 körül már ha addigra nem alszok be.A helyzetet nehezíti, hogy a héten soron vagyok és nagyon fárasztó, nehéz a munka.Valami ötlet, tanács, hogy kibírjam?
2023. aug. 9. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
A lehető leghamarabb mondj fel! Mért kell neked ezt csinálnod?
2023. aug. 9. 19:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Most először érzem ezt,így nem gondolnám, hogy ez lenne a megoldás.
2023. aug. 9. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Maltofer
2023. aug. 9. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
37%

Ezt a sz.rt még mindig nem tiltották be? Folyamatosan működő üzemnél az egyetlen normális munkarend a 12-24-12-48.

8 óra zsinórban éjjel, aztán meg nappal, wazze, szerintem a rabszolgák is normálisabb munkarendben dolgoztak Egyiptomban.

2023. aug. 9. 20:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Itthon maradtam mert hánytam.Szerintem valami vírus, de most is rosszul vagyok
2023. aug. 9. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!