Milyen fájdalom az, amin nem hat fájdalomcsillapító?
Figyelt kérdés
Aflamin, Voltaren, Algoflex, plussz külsőleg Flexagil, Gyergyák érzéstelenítős reuma krém. Semmi se jó. Napok óta aludni sem tudok, zsibbad a hüvelykujjam is már. A fájdalom az egész felkarcsontomban,izmomban érezhető. Van hogy magától ugrál is.
Ha gyulladás, akkor mennyi idő mire nem fog fájni?
2023. aug. 8. 13:43
1/10 anonim válasza:
Háziorvos vagy neurológus látott már?
2023. aug. 8. 13:51
2/10 anonim válasza:
Ha a felsoroltak semmit sem segítettek, akkor ezzel orvoshoz kell menni. Addig próbálhatod még jegelni, bár nem hiszem, hogy segítene, ha az erős gyógyszerek sem.
2023. aug. 8. 13:58
3/10 A kérdező kommentje:
Igen! Háziorvos hív ha megkapta a röntgen eredményt. Szerinte nem ideg, mert mozgatásra nem fáj, hanem állandósult fájdalom. Azt mondta türelem, ez nem egyik percről a másikra lesz jobb. Nyakigerinc és vállfelvétel készült.
2023. aug. 8. 14:00
4/10 anonim válasza:
Nem teniszkönyök? Az iszonyatosan tud fájni éjszaka. Nekünk a Xilox segített rajta, igaz, hogy csak tompította, meg a lökéshullám terápia.
2023. aug. 8. 14:02
5/10 anonim válasza:
Lehet hülyeség, amit írok, de nem voltál hideg huzatnak kitéve? Klímára gondolok. Normális működés mellett észre sem kéne venni, hogy van a helységben, de ha hosszabb ideig állsz az áramló hideg levegő útjába, akkor az is okozhat hasonló tüneteket. Régen volt, de velem megtörtént. Olyan szinten sugárzott a fájdalom a vállamból a mellkas felé, hogy azt hittem infarktusom van.
2023. aug. 8. 14:05
6/10 A kérdező kommentje:
Nem voltam se kocsiban, se klímánk nincs itthon.
Teniszkönyök az fáj vállban és felkarban is?
Bakker kikészít ez. Nem olyan, hogy fáj a fejem és beveszem a gyógyszert elmúlik, hanem hiába veszem be, nem hat egy percre sem. Az érzéstelenítős krém még mintha kicsit enyhítene, de sírni tudnék, közben itt vannak a gyerekek, a kicsi autista 17.5 kiló, sokszor jön vegyem fel. Őt is sajnálom nagyon. 😞
2023. aug. 8. 14:11
7/10 anonim válasza:
A teniszkönyök nálam felkarba sugárzott, a könyököm konkrétan csak akkor fájt, ha emeltem.
Egyébként nem teniszezéstől jött ki, gyümölcsöt szedtem két napig, attól volt. A páromnak meg irodai pecsételéstől.
2023. aug. 8. 14:27
8/10 anonim válasza:
Nekem még az egyszerű fogfájásra sem hat, meg kb az összes gyógyszerre immunis vagyok. Tudom, nem ez volt a kérdés, csak gondoltam, leírom.
2023. aug. 8. 14:34
9/10 A kérdező kommentje:
Hát komolyan nem hiszem el. Várom mit lehet tenni. Úgy fáj egyhuzamban, hogy betojás. 8tól van doki, talán bent lesz már neki egyből. Leszakad a kezem vállból, el sem tudom mondani milyen érzés.
2023. aug. 9. 07:12
10/10 anonim válasza:
Nálam sokízületi gyulladás a kiváltó ok. Nem hat, szteroidot pedig egyelőre nem akarok szedni, így olykor szenvedek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!