Ha egyszerre kell pisilni nagyon a tesómmal melyikünk menjen elöbb ha egy wc van és egyszerre kell de irtóra?
Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 13:23
11/30 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mit tegyek?
2023. aug. 7. 16:46
13/30 anonim válasza:
Az menjen elobb aki kevesbe birja ki
14/30 A kérdező kommentje:
Ő is simán kibirná csak szeret azzal szórakozni h én vagyok a kisebb
2023. aug. 8. 11:08
15/30 Senior Séf válasza:
Zárd rá az ajtót egy-két órára, te meg pisil a kádba.
16/30 A kérdező kommentje:
Az a baj belül van a kulcs
2023. aug. 8. 22:08
18/30 A kérdező kommentje:
Ja az lehet vagy egyszer beülök én aztán magamra zárom és nem jövök ki amig be nem pisssant
2023. aug. 10. 15:41
19/30 anonim válasza:
Az egész érthetetlen. Tulajdonképpen mit szeretnél?
Azt, hogy ne ő menjen mindig elsőnek?
"Figyelj, szerintem most úgy lenne az igazságos, ha én menné elsőnek, mivel előző alkalommal te mentél elsőnek."
Nem bánod, hogy elsőnek megy, csak zavar, hogy mindig bezárkózik?
"Figyelj, szerintem rengetegszer elsütötted ezt a poén, így ez már unalmas, mint vicces."
Olyan sokáig van bent, hogy alig bírod?
Vannak alternatív megoldások, lavor, bili, fürdőkád (ha külön van a wc és a fürdő).
Vagy mit szeretnél pontosan?
20/30 A kérdező kommentje:
Jó igaz de akkor is és egybe van a fürdő a wc-vel és ennyi idősen már nem alkalmazom a bilit
2023. aug. 18. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!