Ha egyszerre kell pisilni nagyon a tesómmal melyikünk menjen elöbb ha egy wc van és egyszerre kell de irtóra?
Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 13:23
1/30 anonim válasza:
Sztereóba vagy szobádba egy pisis vödör.
2/30 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség 11 évesek vagyunk csak kibirjuk amig a másik pisil csak ki kezze?
2023. aug. 7. 13:30
3/30 anonim válasza:
Jól fog jönni még az a pisis vödör. :)
4/30 anonim válasza:
Kő-papír-ollóval barkóbázzátok ki!
Addig be ne pisiljetek!
5/30 anonim válasza:
Ha fiúk vagytok, menjetek egyszerre, két sugár elfér. Egyébként a kérdés kiírása alatt már letudta volna az egyikőtök. Jó hosszú ez a nyári szünet. Másfelől pedig 16 év alatt nem is regisztrálhatnál ide.
7/30 anonim válasza:
Még jó, hogy nem kakálnotok kell...
8/30 anonim válasza:
Ennyi idosen meg nem vagytok inkontinensek, igy te irjal ki elobb kerdest a gyakorira, a tesod meg addig alljon fellabon.
10/30 A kérdező kommentje:
Lányok vagyunk és én vagyok két évvel a kisebb de mindig ő akar elöbb menni de én kibirom nem azzal van a baj de a kisebb kevésbé birja szov előre kéne engednie és ez nem is lenne baj de sokszor direkt nem is jön ki a budiból h tartsam még
2023. aug. 7. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!