Mit csináljak, ha nem megy a nagy WC?
Hetente egyszer megyek nagy WC-re.
Annyira megkeményedik bennem a széklet, hogy egészen egyszerűen nem tudom kinyomni. Borzasztó hasi fájdalmakkal jár, illetve ott is bevérzik.
Rengeteg vizet fogyasztok (napi 1.5l), tejterméket fogyasztok (napi fél liter tej, joghurtok) napi 2-3 alma/barack + hüvelyek pl. lencse, bab, csicseriborsó.
Hashajtó segíthet ezen? Vagy akkor is fájni fog?
Nem hashajto kell egybol. Szekletlazito. Otthon nem tudom, orvos irja-fel. Ferjem azzal tartja magat karban. Nagyon egeszsegesen eszik, en ugyanazzal a dietaval naponta ketszer is megyek vecere. Pajzsmirigy-alulmukodest is neztek nala, az okozhatja pl, de nem volt. A csaladjaban van ez, pedig ok is rostosat, egeszsegeset esznek.
Mozgas fontos. A sok ules megvan, de mas meg ugy is tud.
Szoval szekletlazitot kerj.
Szerintem szemétség volt törölni a hozzászólásom, amire én időt áldoztam, teljesen normális élettapasztalatokat osztottam meg, a 4 és 6. válaszom folytatásaként, amiből bárki tanulhatott volna, aki akar.
Mindezt egy piszkálódó troll aknamunkája miatt.
Tényleg kár írni erre a "szar" oldalra, de ennyi örömötök legyen az életben, hogy más munkáját szarba se nézitek.
De legalább akkor törölnéd innen mindegyik hozzászólásom! Nem érdemlitek meg az élettapasztalatok megosztását, szar alakok.
Én úgy tudom a baj, akkor van és akkor kell orvoshoz menni, tükrözésre ha véres a széklet.
Az enyém is véres, de inkább csak ott az elején ahol megsérült a bőr. Néhány csepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!