Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Más is szereti visszatartani...

Más is szereti visszatartani a pisit? Mi az amig max visszalehet? Vagy aki szokta mi szokott a max lenni amíg lehet tartani?

Figyelt kérdés

Csak mert én szoktam tartogatni, de van h nem bírom tovább így néha bepisilésig tartom!

Pl: tegnap este úgy gondoltam még a zuhanyzás kibírom bár már rettenetesen feszített és a víz hatására odapisiltam nem bírtam.

Vagy volt h sétáltam kutyával a városba és annyira kellett már h lekellett szólnom a buszról mielött hazaértem volna és beugrani a bokorban mert másképp bepisiltem volna.

De volt hogy éjszaka nem akartam felkelni kimenni mikor este egy fél dinnyét ettem és visszaaludtam pedig éreztem majd szétt robbanok reggel is úgy ébredtem de bementem úgy a munkahelyemre ahol nem lehet kimenni de a főnökkel beszéltem és látta rajtam h nagyon fogom a hasam kérdezte mi a baj,baj van mondtam nem csak görcsölök kimenetek mosdóba női dolog miatt és kiebgedett, de nem azért mentem hanem pisilni csak azt nem akartam mondani de nem enged ki bepisilek az is biztos.

2023. aug. 3. 13:14
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
20. Válaszoló én nő vagyok azért nem fickó
2023. aug. 8. 11:10
 22/39 anonim ***** válasza:
az emberi test emberi test. neked is igy mukodik. tarts vissza a kakkantot is es amikor kakkantasz meglatod milyen jo erzes.
2023. aug. 8. 12:12
 23/39 anonim ***** válasza:
ja hogy a vageszba bottyanna hat akkor aztasd be egy picit az a lokaciot tegyel ra wc papirt meg zsepit, beaztatva, aztan indulhat a forma1
2023. aug. 8. 12:13
 24/39 A kérdező kommentje:
Je ez igaz de írtam én nő vagyok de imádom tartogatni
2023. aug. 8. 15:53
 25/39 A kérdező kommentje:
Meg nyilvános mosdón imádom bent húzni az időt és hallgatni hogy kint már mocorog a következő és várakozik rám és szorongatja egyszer volt is aki bekopogott már hogy meddig tart még mert sürgős neki
2023. aug. 8. 15:55
 26/39 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor gondolom ha megvan a havibajod, akkor meg direkt tampont használsz, nem? Ott minden pisilésnél ki kell szedni a tampont, mert ahogy jön a pisi, a tampon is kijön. Ezért mondhatod azt, hogy minél tovább tartogatod a pisit, mert akkor nem kell annyi tampont elhasználnid egy nap.

Így van ez nálad?

2023. aug. 8. 18:00
 27/39 A kérdező kommentje:
Betétet használak csak strandon vízbe rakok tampont
2023. aug. 8. 22:09
 28/39 anonim ***** válasza:
Azért használsz betétet, mert a tampont folyton cserélgetni kell a pisilésnél, mert minden pisilés előtt ki kell szedni a tampont? Ezért jobb a betét?
2023. aug. 8. 23:51
 29/39 anonim ***** válasza:
52%
figyelj, miert nem mosod ki a tampont a strandon a vizben es rakod fel vissza? ez is egy jo megoldas szerintem hogy visszatartsd
2023. aug. 9. 00:20
 30/39 A kérdező kommentje:

38. Igen pontosan.

29. Van h csak tampont cserélek a wc-n de nem pisilek mert azt tartogatom. Az meg gusztustalan lenne és undorító hogy ott kimossam.

2023. aug. 9. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!