Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek a pisit vagy a...

Szerintetek a pisit vagy a székletet tudja az ember tovàbb visszatartani?

Figyelt kérdés

2023. júl. 21. 04:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A hányást.
2023. júl. 21. 04:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A kulát. Húgyhólyag adott méretű, ami akár meg is repedhet, míg a végbél azért elég rugalmas.
2023. júl. 21. 05:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt, hogy nem kakáltam 3 napig.

Olyan sose volt, hogy akár 1 napig ne brunyáltam volna.

2023. júl. 21. 06:04
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
En vlt hogy 1 hetig nem kakkantottam... Hat gyerekek 20mg xanax naponta 5 napig kb megteszi a hatasat. De legalabb kockahasam lett es jo sok csajt dugtam. Aztam amikor beszeltem a dokival hogy azonnal szedjek be valami hashajtot meg nyomjak fel 2 kupot meg igyak olajat ehgyomorra egy kanallal meg langyos vizet mert annak ki kell jonnie. Es emberek. Annnyi szar jott ki belolem hogy az felfoghatatlan, nem nyuszibogyo, KOLBASZ. De ilyen kemeny!!!! Aztan meg anális fisszúrám lett tőle, verzett, aztan mentem a proktologushoz, felirt szteroidos kenocsot mert fajt+viszketett+nyomta prosztatam is fellazult es az is egy kakkanto erzes.
2023. júl. 21. 08:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A székletet.

1. több hely van, ahova menjen

2. erősebbek az izmok ott, mint a húgycsőnél

2023. júl. 21. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit jelent a széklet.

- Nyilván egy kirobbanni készülő hasmenést nehezebb visszatartani mint a pisilést.

- Nyilván az erős hasgörcsökkel járó kakilást nehezebb visszatartani mint a pisilést.

Illetve a pisilés meg a kakilás között a különbség, hogy a kakilás nem egy fokozatosan erősödő inger, míg a pisilés igen. Eőször kicsit kell pisilned majd nagyon, de még elviselhetően aztán meg kibírhatatlanul. A kicsit kell pisilni meg a kibírhatatlanul kell pisilni között pedig elég nagy idő telik el és bármennyire is kell, eljutok a wc-ig. Egyszer volt, hogy nem sikerült a pisilést visszatartani, de igazából ott is sikerült eljutnom a wc-re, de elakadtam a ruhámmal és nem tudtam letolni a nadrágomat. Nem bírtam tovább. Nadrágban leültem a wcre és bepisiltem. Szóval, ha nem akadok el ott a ruhámmal, akkor ott se lett volna bepisilés.

2023. júl. 22. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval (júl. 22. 18:47).
2023. júl. 28. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!