Kakilas előtt tompa fejfájás. Lehetséges? Mire utalhat? Székredesem nincs napi 4meg van.
Akkor nem függ össze a kettő.
Hogy azért fáj a fejem mert kakilnom kell?

Lehet IBS-ed is, nekem az is van (funkcionális alapú) meg mentális betegség. ~10 éves korom óta állandóan fostam reggel meg napközben is néha. Reggel volt hogy új görcsölt a hasizmom azt hittem vakbél gyulladásom van.
Aztán háziorvos felírt Xanaxot, 0.5 16 évesen, és teljesen elmúlt. Majd úgy 6 évre rá osztályra kerültem (pszichiátriai osztályra), öngy. kis. miatt, Gyógyszer alatt elmúlt teljesen minden ilyen, de hát mellékhatások lettek. Magamtól ledobtam az egész gyógyszert és már annyit kipróbáltunk hogy tényleg már az lehet hogy szenvedni születtem vagy valami hasonló. A 6 év alatt már voltam minimum 4x öngy.koság elkövető kaptam annyi féle antidepresszánst, stimulánst, opioid agonistákat, antipszichotikumokat, antiepileptikumokat, semmi nem nyugtatott le csak egy fajta gyógyszerkombináció.
A benzodiazepinek és béta blokkolók és a z-gyógyszerek. Konkrétan a Rivotril 12mg-al naponta vagyok jól, Xanax SR 2 db este 3 óra egymás között segít elaludni már régóta és a zolpidem. Mindenem megszűnt, semmi bajom, nincs elhízás, nincs mellékhatás csak előnyös hatás, és nem tervezem letenni őket. Ez működik. Valaki nélkülül él valaki velük. Valaki mindennap újságot olvas az idősek közül, valaki a rákra szed gyógyszert mindennap, én ezeket. Stigma, nem stigma hogy Xanax meg rivotril meg benzodiazepine, nem érdekel.
Viszont egy valamit nem tüntettek el, a szuicid hajlamomat. Ez az egy maradt, ami már kísér közel egy évtizede. Egy rohadt évtizede.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!