Egyszeri füves cigi szívást meddig mutatja ki a drogteszt?
Mennyiségfüggő is.
Vérből kb 3 nap.
Vizeletből kb 2 hét.
Pont hogy sokáig ki lehet mutatni a többi drogokhoz viszonyítva.
Ha nem találtak nálad füvet (és nem szívtál a napokban) akkor tagadd meg a vizeletminta adást. Ilyenkor vért vesznek de abból max 3 napig mutatnak ki nagy mennyiséget (tehát kis mennyiségnél is esélyes hogy előbb megúszod). Szóval ha úgy jön ki a lépés meg kell tagadni a vizelet minta adását és jobban jársz ;)
1 es vagyok
en errol nem tudtam, de jo felvilagositani
amit irtam viszont azt addiktologus/pszichiater/neurologus egyben foorvos mondta.
Én 2-es vagyok :)
Amit írt a kérdező az kb jó egy lájtos cigi után így van ahogy a kérdés alatt írta. Csak hát a füvet nem egyszer szívja jórészt az ember meg van aki elszív több grammot is egy nap :D
Biztos van ilyen is amit 1-es ír, csak ezek a tesztek lehet drágábbak és gondolom általánosan nem használják. A sima tömegspektrométeres tesztre is felszámolnak több mint 100 ezret ha az embert elkapják és nem fejezi be az elterelést.
4
en hatosagi vizsgalatra gondoltam, ha lebukik a kerdezo vagy melohelyen kellene, ilyenek, mondjuk ott talan nem, de a hatosagin ha talalnal lakason akkor fix hogy megnezik. Es a buntetes egyre nagyobb minel tobb a bunelkovetes, birtoklas + hasznalat vagy csak birtoklas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!