Thc gyorsabb kiűzése a szervezetből lehetséges?
Szóval: 4 napja voltam egy házibuliban ahol elszívtunk 2 füvescigit. 3 napja felhívtak egy helyről hogy másnap már mehetnék állásinterjúra. Nos sikeres volt, viszont ott mondták, hogy jövőhéten vagy azután lesz egy orvosi vizsgálat drogteszttel. Előtte évekig/hónapokig nem fogyasztottam cabbabist. Vettem zöldteát és kipróbálom a forró fürdőt is, de nagyon aggódom és nagyon bűntudatom is van... mit tegyek? Próbáljam elhalasztani az orvosi vizsgálatot? Vagy cseréljek vizeletet valakivel?
Nem szeretnék bunkó kommenteket, segítséget, tapasztalatokat várok..
23L
2 hét legyen meg az utcsó füves cigitől.
Amúgy jó meló hely lehet, mert nem olcsó egy teszt. Lehet csak ijesztgetnek :)
Vannak még ilyen vizelet tisztító italok. Megiszod egy órával előtte, és negatív leszel.
Csak hát elég drága
Köszönöm a válaszokat. Nem kamu, mert ismerősöm ott dolgozik és mutatta a papírt amin rajta van vagy 5 féle drog és a thc is benne volt.
Még a vizeletcserére gondoltam, hogy az mennyire lenne jó ötlet, ha mondjuk páromtól kérnék még vizsgálat előtt és azt vinném be?
Az is jó ötlet lehet, csak kicsi macerás :D
Bár ez mondjuk tuti nem rendőrség ahol nézik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!