Hány mg Tramadol okoz euforiát?
A Tramadol Zentiva 50 mg, de még a 100 sem váltott ki belőlem semmiféle különösebb hatást. Térdproblémára írta fel az orvos, de azon sem sokat segített eddig.
Van ismerősöm, aki 50 mg-tól konkrétan "beállt".
#tramadol #tramadolzentiva
3-as!
Hogy erted, hogy egy bizonyos ido utan okoz euforiat?
Elso hasznalatra nem, de mondjuk 10-re igen?
Nem ertem benne a logikat.
En atlag napi 1000mg ot szedtem a vegen. Ami jo volt aztan jottek halal kozeli rosszulletek. Es par nap kellemetlen elvonas...
Nem ajanlom rendszeresen, drogozasra
7-es!
1000 mg-ot egyszerre vagy napszakokra elosztva vettel be?
Milyen halal kozeli rosszulletekre gondolsz?
Mindenkinel mas mennyiseg.
Nekem a rengeteg kemeny kosarlabda es helyrs taplalkozas mellett, nagyin jol bevallt. Mindjuk, higy èpp tiszta vagy teljesen. Elso 1-3 napban 100mg tramadolor de ne 2x 50mg hanem egybe a 100mg tavletta mert az elhuzodo hatasu. Kesobb kezd hatni, mondjuk 2-3ora viszont cserebe eltart 12 oran at. Perszr ha osszetorod es kevest eszel hamarabb hat. De sztem felesleges.
Ami fontos hogy a tolerancia miatt tobbet fogsz majd szedni de amelyik napon elered a
400-500mg-ot akkor hagyd abba ha megy(nem veszes) akkor egybol ha nem megy akkir vedd vissza napi 100mg-al. Aztan 1-2 szunet! Es ne igyal alkoholt!! Szunet alatt sem. Igy lehetsz testileg es mentalisan boven masok felett.
Legalabbis nekem igy vallt be,mert engem porget de kozben megis kiegyensulyozotta tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!