Azt mondtak,par hete van hatra. Ez kB mit jelent?
Anyukam tudorakos. Attetes a csontba, meg szerintem az agyaban is van tumor.
Mar csak arnyakat lat, el van torve a csipoje, le van fogyva, nem eszik,nem iszik igazan,csak nagyon keveset,mert muszaj. Egesz nap fajdalmai vannak a fajdalomcsillapito ellenere is.
Harom hete azt mondtak,Mar csak par hete van hatra.
Megis meddig tart ez a par het?
Mar annyira sajnalom szegenykemet...
Hát ezt senki nem tudja megmondani neked.
De sok erőt kívánok!
Mennyi ideig? LEhet 5-6 hét, lehet holnapután meghal. Na, csak ennyire pontosan megmondható.
Anyámnál hónapokat mondtak az orvosok, rá három napra intenzívre került és egy héten belül meghalt.
Koszonom a valaszikat.
Tudom en,Hogy nem lehet pontosan megmondani... Csak ugy sajnalom szegenyt.
Otthon van egyelore, es nem kapott meg semmilyen tapaszt. Valami gyogyszert Kap naponta haromszor, Ami paracetamol valamivel keverve. Nem ertem a gyogyszerekhez. Az onkologus ezt irta Ki neki, de szegenykem igy is egesz nap nyogdecsel,ha meg kell mozdulnia. A jarokerettel meg wcre kibir menni , de utana sok Ido,mire valamennyire osszeszedui magat. De pl Mar enni nem maradt olyankor ereje.
Igen,ra is azt mondtak,Hogy ameddig a szive birja ...
Szornyu ez a varakozas.. fokg,Hogy tudom,mennyire nincs jol... 😢
Igen,en is ezeket gondolom. Hogy,ha mondjuk 10-12 het lenne, akkor 2-3 honapot mondtak volna.
Nem ertem en sem a paracetamolt.. sajnos semmi eletminosege nincs Mar. Semmi nem tud csinalni,mert latni nem lat, ulni sem tud,mert faj a laba,csipoje.
Maximum a radiot hallgatja esetleg.
Akkor varunk. Nincs mit tennis.
Koszonom szepen a valaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!