Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Főleg a pirossal bekeretezett...

Főleg a pirossal bekeretezett vélemény az nagy gond? Mennyire rossz a leletem?

Figyelt kérdés
[link]

2023. júl. 19. 09:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ok

A kérdezőnek válaszolok: részben igaza van az egyik válaszolónak, bocsánat az emphysema szóért, de ki lehet guglizni. Feltételeztem, hogy használod a keresőt, ahogy a bno kódra is megtetted. Emfizéma, tüdőtágulás: a légzőhólyagcsák tönkremenetelével és ezáltal a légzőfelület csökkenésével járó elváltozás.

A farmakológiai eszmefuttatást bemutató válaszolónak: nem olvastam végig a linkelt kérdés válaszait. Radiológusként közöm nincs ahhoz, amiről beszélsz.

Elhagytam ezt a kérdést, túl van tárgyalva a kérdező lelete.

2023. júl. 19. 21:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Radiologuskent is tanultam farmakologiat baratom, van ismerosom. Persze hogy nem olvasod vegig mert hulyenek nezel, lehetnel nyitottabb elmeju.

Ha egyszer majd rakos leszel mondjuk veletlen, es faj mindenhol mert mar attetes es fajdalomcsillapitot kersz, erre a nover bead rivotrilt helyette olyan mennyiseget hogy orokre elalszol mert elotte egy normalis doki opioidot adott be radiologuskam, akkor milyen almokat fogsz tapasztalni?

Ez megtortent egy hazirovosom ferjevel egy korhazban, meg is halt igen. Pedig nem kellett volna.

Gratulalok a hozzaallasodhoz mint e.u-ben dolgozo.

2023. júl. 20. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!