Főleg a pirossal bekeretezett vélemény az nagy gond? Mennyire rossz a leletem?
Valami ismeretlen nyirokcsomoi gondod van meg legzorendszeri tunet (amit lehet erzel vagy nem).
A "kis infiltratio" miatt en nem aggodnek. Altalaban ha nagy a baj, akkor "nagy merteku" "sziginifikans" meg hasonlo szavakat hasznalnanak.
De ha rakos vagy akkor lehet a kis mertek is fontos.
Laikuskent nekem ugy tunik hogy volt valamilyen betegseged akar regen, es maradando kis "seb" keletkezett ott.
Ha mostanaban voltal beteg akkor meg fertozes oka szinten, kezdodo/vegzodo nem tudom.
De menj el hazi-dokonyhoz, es mutasd meg neki o meg megmondja az osszes letezo orvosi tudasaval hogy mi a helyzet. Ha nem omnipotens, akkor meg tovabbkuld ide meg oda es 3 ev mulva folytathatjuk a beszelgetest itt is akar ebben a temaban.
A titok abban rejlik, hogy mennyi es milyen kivizsgalasra kuldenek, ha csak 3 ra akkor 1 ev kb., ha 4 - 5 akkor mar lehet 2 es igy tovabb.
Szoval turelem, magyar egeszsegugy.
Addig olvasnivalo: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Kis infiltráció: gyulladásos eredetűnek gondolja. Ha daganat felmerülne, akkor azt leírta volna.
A leírt nyirokcsomók nem kórjelző méretűek, a radiológus is reaktívnak (gyulladásosnak) gondolja.
Emphysemás mellkasban szokványos eltérések. Dohányosoknak szokott ilyen lenni.
Időszakos kontroll javasolt véleményem szerint. Kezelőorvost kérdezd meg.
megjott az orvos - amit ketlek.
gondoltam le leszek szavazva mert kiderul a dokik korrupcioja.
na de persze hogy bizonyitsa kredibilitasat a 6-os itt hasznal orvosi latin kifejezeseket meg koncepciókat amiket kevesen ertenek, probal valamit kemenyen bizonyitani. Es maris ott van a konkluzio: dohanyzas.
De ha ennyire kemeny a doki akkor miert kuld kezeloorvoshoz?
Hazidoktonyhoz kene menni mert o kert valoszinuleg labort, hogy tudja hova kuldjon tovabb es van ralatasa az egeszre.
Nem használtam több latin kifejezést, mint amennyi a leletben van.
Nem keménykedem, mindenki azt hisz, csinál stb, amit akar. A kérdező kérdezett, én válaszoltam.
A kezelőorvos kérte meg a vizsgálatot, nyilván valami okkal, amit mi nem tudunk. Nála futnak össze a szálak, ő ismeri a páciens eredményeit (labor, légzésfunkció, ekg stb.), helyette nyilván nem lehet dönteni a teendőkről.
Nem értem, mi lenne a h.o. szerepe a történetben.
Miért ne válaszolhatnék orvosként egy eü rovatban? Nem vagyok itt egyedüli szakember. Ja, és mind tök korruptak vagyunk🤪🤪
Mert olyan a hangnem. Kifejezések, koncepciók leírása amiből egy átlag ember nem ért semmit, te meg okoskodónak akarsz tűnni, hogy hú de tudok én aztán ilyen szavakat. Ezeket mondd magadnak majd írd le a kérdezőnek érthetően mi a baj.
És a h.o meg úgy jön képbe, ha a lelet nem mutat semmi szignifikánsat akkor tovább megy a góckutatás.
Orvos létedre tudhatnád, hogy a háziorvosok küldik a beutalót szakorvosokhoz, majd megnézik az eredményt és ha nincs semmi akkor úgy megy tovább.
Ez nem a szakorvos dolga feltétlen.
Nem vagytok mind tök korruptak, de az asszistensetek elég hihető infókat közölt, és tapasztaltam is ilyeneket. Ha végigolvastad volna a 31-es választ ahol elismeri vannak rendes orvosok, akkor képben lennél.
Orvoslátogatók, asszisztens írja fel a hatóanyagot meg a terméket is nincs semmi orvosi vagy farmakológiai végzettsége, ő írja fel a hatóanyagot mert "már régóta azt kapja" - igen 30 éves korától és már 70 éves és a májfunkciók már nem ugyanúgy működnek például. Rendelők amik tele vannak EGIS, Richter meg minden retardált gyenge minősíthetetlen generikum-gyártó létesítményekkel, na meg a noname pl Meditop meg a hasonló magyar baromságokkal, eléggé feltünő. De benne vagy ebben a körben, minek is írok neked, inkább a többieknek írom ezt, mert ilyenek maradtak már csak Magyarországon. OGYEI nem létezik, nincs felügyelet káb.szerekre sem érdemben, kereskednek az egészségügyben ellátási dolgokkal, hálapénz nem a zsebbe hanem a milkacsokiba, clozapine, risperidone szorongásoldónak.
Szégyen.
Nem ismerlek téged, de rólad csak azt tudom hogy milyen a hozzáállásod és az eléggé offenzív, majdhogynem bunkó. Flegma.
Emphysemás mellkasban meg szerinted érti mit jelent a kérdező? Vagy az átlag ember? Erről beszélek, játszod magad hogy latinkodsz de te is tudod hogy senki nem érti. És itt nem hivatalos diagnózist vagy anamnesist írsz orvoskám amit tovább adsz másik kollégának. Akkor minek ilyeneket használni? Okoskodó vagy meg felsőbbrendűnek hiszed magad ez jön le csak ebből a kommentedből.
Válaszolj csak orvoskám, válaszolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!