Nyaki gerinc CT -n lehet látni Porckorong műtét utáni hegesedést ? A gége, gégecső/ nyelőcsövet is jól lehet rajta látni ?
S a kérdés amire már a kommentelők között választ kaptam , , az az volt hogy a CT a fent leírtakat megmutatja e .
S ha a kommentelők között van hozza értő ember , s azt mondja szerinte igen kimutatja , akkor a gyorsabb eredmény érdekében kifizetem a vizsgálatot” most “ .
De az nem merült fel, hogy a lélegeztetés miatti intubáció okozhatja a panaszt?
Nekem kicsit furcsa, hogy olyan súlyos hegesedés legyen kívülröl, amitől nyugalomban nehezen kapsz levegőt? Olyan nagyon közel azért nincsenek ezek a struktúrák, ráadásul a gége és a lépcső elég erős kötőszöveti vázzal rendelkezik.
Nyeléssel nincs baj?
Elöl vágtak? (Nyakadon).
Mindenesetre azt gondolom, hogy ha az idegsebész ismerte a kérdést (gerinc körüli hegesedés van-e?), akkor azt q vizsgálatot kell először elvégezni, amit ő javasolt, de nem biztos hogy ennyi lesz az összes vizsgálat.
Most már én is egyre idegesebb vagyok . Mert jó lenne ha kiderülne mi okozza a panaszt és elkezdenének rajta segíteni mert így az életben nem jövök helyre.
Közben meg szenvedek .
Nem került szóba az intubálás .
De ha az okozott kárt akkor azt fiberoszkopos vizsgálattal lehetett volna látni ?
Mert egy vékony csövet letoltak az orromon.
A nyelés az megy szerencsére.
Én nem vagyok orvos csak neten kerestem képeket , hogyan néz ki belülről a nyak , mi hol helyezkedik el pontosan . Sok helyet nem láttam a gerinc és a gégecső ( gége porc ) között .
Minden elég közel van egymáshoz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!