Kati függőség, mit csináljak?
Van egy ismerősöm aki azóta csinálja amióta "divatba"jött. Sajnos már vagy 50 kilót fogyott tőle...és nagyon idegbeteg lett tőle :S
Rám nem hallgat és úgy van vele hogy ő nem függő!
Segítsetek tanácsokkal,hogy hogy tudnék neki segíteni!
Légyszíves tényleg csak tanácsokat írjatok,mert kioktatások meg olyan "dumák" nem érdekelnek,hogy ez nem okoz függőséget vagy ehhez hasonlók!
Hello! Itt lessz remélem a segítséged:) Én próbáltam a mefedront méghozzá a tegnapi nap folyamán ebben a hónapban másodjára de az első 1 hete volt! Nincs rá orvosság!!! De nem legyőzhetetlen mikor a hatása alatt voltam belenéztem a tükörbe és mind amellett ,hogy tökéletesnek láttam magamat és minden létező dolgot a környezetemben, belenéztem a saját szemembe és akkor elfogott a rettegés. A tág pupillák félelmetesvolt feketék voltak a szemeim szorongásfogott el de csak mindőssze egy percre. Ezután minden ugyanúgy jó volt az a hihetetlen önbizalom és tökély amit ad mikor lebegsz nincs problémád jólérzed magad,Baromság!!! a barátod is csak egy a sok közül aki menekül a valóságból nincs semmi és senki aki letuggya szoktatni csak saját maga! De te segíthetsz Én 5 haveromat szoktattam le róla teljesen és 7 csajt megvannak a módszereim de ezekkel a módszerekkel én is mindíg csak arra törekszem ,hogy ö akarjon leszokni!
8 általánost végzett 20éves fiatalembervagyok tele helyesírási hibával de nagyon őszinte és ami fő és átfogo azt tanulom magamtól othon, Pszihologiját és emberismeretet valamiért úgyérzem ehez értek! Amit a barátod csinál az véget fog érni de ha nemteszel valamit akkor az életével eggyütt! Sok ismerősöm van és van közöttük olyan is aki komplett számítogépeket és telefonokat kap akár eggyetlen G mefedronért!Privát e-mailban elküldöm a telefonszámomat ha segíteni akarsz rajta hívj fel!Gondold át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!