Mire jó a búzafűlé?
Figyelt kérdés
Szembe jött velem a neten s nagyon furán néz ki...
Egyik ismerősömet megkérdeztem azt mondta,hogy az íze borzalmas,de fogyaszt, meg hogy egy csomó jótékony hatása van.
Viszont tényleg van értelme mindennap azzal kínoznia magát az embernek csak azért mert elvileg fogyaszt? Nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de kíváncsi vagyok, hogy ezt más hogy látja/tapasztalja.
(Negatív kommentek illetve humorheroldok kérem kíméljenek. Normálisan meg fogalmazott értelmes válaszokat szeretnék.)
Elnézést kérek előre is ha nem jól fogalmaztam meg a kérdést. Csak nem igazán mozgok ilyen témakörökben. (Tényleg csak kívancsiságból kérdeztem)
2023. júl. 15. 17:56
1/1 anonim válasza:
A buzafûlé jò kûlsôleg és belsôleg is egyarànt. A méregtelenitésben komoly szerepet jàtszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!