Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A heroin tenyleg sokkal...

A heroin tenyleg sokkal durvabb a kokainnal?

Figyelt kérdés

2023. júl. 12. 19:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó én pár hétig használtam a heroint, és ennyi nem volt elég hogy kemény fizikai elvonásom legyen. Pszichésen talán kicsit megfogott de sajnálok ezekre 20-30 ezreket. Én úgy vagyok vele megveszem az olcsóbb kristályt azt szétcsapom magam azzal ha van rá pénzem.

9-esnél van a pont egyébként kokainnal a heroin nagyon kemény. Azt hívják speedball-nak 😅

2023. júl. 12. 21:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon káros szerek. Főleg pszichésen okoznak függést. Van, aki elverte rá egy ház árát is.

Valaki tudja, hogy pl. 1 gramm kokainért hány ft-ot kérnek?

2023. júl. 16. 14:25
 13/19 anonim ***** válasza:
39%

Bubszimano 21:25

Leoltasz mást és leirod majdnem ugyan azt, csak más megközelítésből.

Mindkettőtöknek igaza van, ezért a "nem sok fogalmad" szóhasználattal nem értek egyet fentiek miatt.

2023. júl. 16. 15:49
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
Van olyan hogy valakiben nem tud kialakulni függőség?
2023. júl. 23. 11:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

# 12

Jelenleg 30.000/g áron megy a jobb minőségű.

# 14

Van olyan hogy bázis drog. Ez mindenkinél változó. A heroin a nyugalom útján ad be egy boldogság érzést - a kokain pedig stimuláns ágon biztosítja ezt. Az két külön érzés de jellemző hogy az emberek többségét megfogja valamelyik, mert az passzol hozzá. Lehetséges aztán hogy valakiinek más (pl szpíd) az az az érzés amit keres, mert pl hosszú távú hatás akar elérni, de az emberek erős többsége (80-90%) megtalálná amit keres a barnában vagy a kólában mert ez a két legtisztább örömérzést adja. Szóval van az ösz-visz talán 10% akiket mégsem ez a kettő fog meg, nekik más szerektől kell tartani. A függőség mindenkiben kialakulhat ha rátalál arra az érzésre (szerre) ami neki a leg-testhezállóbb de ez nem mindenkinél a kokain vagy a heroin.

2023. júl. 23. 11:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A heroin esetében nincs olyan, akinél idővel ne alakulna ki a függőség.

Illetve olyan esetben elképzelhető (lenne), ha valaki opiát receptorok nélkül születne. (még nem hallottam ilyenről)

2023. júl. 23. 11:57
 17/19 anonim ***** válasza:
16%

Ja csak a függőség 2-3 hét napi szintű használat után alakul ki a heroin esetében.

Na és ki lövi magát napi szinten 2-3 hétig? -Hát aki már eleve függő :)

Nyilván van aki már kapásból pl a heroinnal kezdi, csak itt nem jellemző nálunk Magyarba ahol lassan már el is tűnik végleg a heroin.

2023. júl. 23. 12:30
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
én személy szerint örülök hogy nem elérhetőek olyan könnyen ezek a szerek ha nincsenek az embernek kapcsolatai, mert látom magamon hogy a legális alkoholhoz is milyen fűződő viszonyom van ( egy este alatt 2 liter bor heti több alkalommal) és emlékszem mikor kodein tartalmú gyógyszert írtak 3x1 helyett 1x3 formában szedtem a megfigyelt hatásért, egy kis része annak is morfinná alakul a szervezetben és "sajnos" nagyon jól éreztem magam tőle míg tartott
2023. aug. 1. 22:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Igazából a kokain is kemény, de a crack kokain a durvábik változata. Az már eléggé a végállomás tud lenni sok embernél. Stimulánsoknál maradva a metamfetamin ami mégdurvább. Az szerintem 5-10x olyan dúrva mint a crack. Alig tud róla lejönni valaki. Amúgy a meth jobban tönkreb4sz mint a herka, és a függőségi faktora is legalább akkora szerintem. Hirtelen megölni magad a heroinnal könnyebb, egy aranylövésnél nincs veszélyesebb szerintem. De ha választani kéne szerintem még a hernyó a jobb, mert a metesek képesek addig ébren lenni hogy végkimerülésük legyen. Evés minden nélkül. Az konkrétan kicsinál fizikailag. Nem eszel, nem alszol amég a szervezeted bírja.
2023. dec. 2. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!