Mi történhetett? Hirtelen rosszullét
Nemrég kezdett el iszonyatosan fájni az alhasam, nem tudtam kiegyenesedni rendesen, felkelni is alig. Olyan mintha székrekedésem lenne. Egy darabig kínlódtam, majd felkeltem s kimentem hogy keressek valamit, amitől megindíthatom a hasam, majd jött még egy hirtelen fájdalom s hányinger, elmentem a mosdóba s elkapott a szédülés, leültem a wc elé, hátha- és csak ott voltam vártam, közben izzadni is elkezdtem már, ragadt rám a ruha. Megpróbáltam űríteni mi hosszasan, fájdalmasan sikerült is valamennyire. Azóta kicsit jobb a helyzet, csak a hasfájás ami maradt. Jelenleg fekszem, vizet iszom, próbálom pihentetni magam.
Ma vajas pirítóst, barackot illetve tejfölös csirkemellet ettem nokedlivel.. tejeskávét s vizet ittam. Talán ezek ütötték egymást? Vagy más eshetőség?
Mivel eddig nem volt ilyen, orvoshoz nemigen fordulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!