Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történhet, ha nem iszom...

Mi történhet, ha nem iszom egy napig?

Figyelt kérdés

Isten ments,nem akarom ezt kipróbálni,fe mostanában elég keveset iszok,és ma is 2 pohár vizet ittam meg rászólásra (!!!)

Folyton elfelejtem.

Képes vagyok elájulni vagy hasonló?

2016. dec. 7. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálam előfordul nagy ritkán, hogy este iszok először, mert napközben nem jut eszembe, nem vagyok szomjas. Viszont sok gyümölcsöt, zöldséget és levest is szoktam enni, így még nem vettem észre közvetlen negatív hatást, ájulást főleg nem. Persze ettől még igyekszem odafigyelni...
2016. dec. 7. 23:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Extrém esetben egy nyári melegben a tested elektrolit-egyensúlya felbomlik, besűrüsödik a véred, vérrög keletkezhet, attól lehet agyvérzésed, szívrohamod stb.. vagy leállhatnak a belső szerveid. Ja és a legszebb benne hogy akit teljesen kiszáradva próbálnak újraéleszteni, 0% az esélye hogy visszahozzák (Andreas Münzer elég jó példa).

Mióta napi 4-5 litert megiszok sportolóként, azt vettem észre hogy minél többet iszok, egyre szomjasabb vagyok, sőt ezt még a jóképességű indexesek is igazolták.

Valószínű hogy megúszod egy kis fejfájással, de ilyet sosem játszanék a testemmel.

2016. dec. 8. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!