Elkaphatttam valamit?
Egy ideje együtt vagyok egy csajjal és 1-2 alkalommal már az óvszert mellőztük, múltkor miután beraktam neki vettem észre azt, hogy az ajkain valamilyen fehéres állagú cucc van és azt hittem, hogy váladék, de csak nagyon nehezen tudtam ujjal "elkenni" de egyben jött le a dolog és nem lehetett elkenni.
Itt egy picit elgondolkoztam magamban, mert korábban volt egy partnerem aki megcsalt és Ő szedett még össze egy gombás fertőzést és neki volt ehhez hasonló dolog a hüvelyében.
Ugyanezen a napon még csináltuk análisan is (nyilván megfelelő higiénia betartással meg azután nem járkáltunk sehova máshova át) és erre rá 2 napra írt nekem a lány, hogy szerinte lehet valami gombás fertőzést összeszedett és biztos az análtól, de itt én csak csendben maradtam mert korábban nekem ez feltűnt ugye, hogy már az anál előtt sem stimmelt valami és tuti nem ettől van.
Szóval itt a sztoriban nekem valami nem kerek
Félreléphetett vajon?
Dokihoz mindenképpen elmegyek, de hova kéne pontosan? Urológus vagy nemibeteg gondozó?
11: én hajlamos vagyok gombára és nem, nem mindig tudok róla. Volt, hogy az éves rákszűrés kimutatta, pedig semmi tünetem nem volt. A szex viszont ki tudja hozni a tüneteket, mert dörzsölődik a hámréteg.
Az anál viszont aggályos mindenképp, mert a végbél tele van coli baktériumokkal, amik a hüvelybe, húgycsőbe kerülve csúnya dolgolat tudnak okozni, nagyon nem oda valók!
Óvszer nélkül análoztál, ne akars már a csajra fogni, hogy tuti ő a hibás, mert amit te tettél, abban az lenne a csoda, ha nem fertőződött volna meg. Lehet, hogy mellette gomba is jelen van, de az anál így akkor is gáz!
Szerintem inkább ne szexelj, ha ennyire nem ismered a női szervezet működését!
Gombája lehetett mástól is, meg az análtól is elkaphattatok valami fertőzést, meg lehet még ezen felül is bármi.
Mindenképp kell egy teljes kivizsgálás mindkettőtöknek.
Az a baj ha valamelyikötöket nem kezelik ki rendesen, oda vissza fogjátok adogatni a betegségeket egymásnak.
Gombás fertőzés bármitől lehet gyakorlatilag, ne viccelj.
Ez tipikusan egy wc ülőkéről is összeszedhető dolog. Nekem akkor is volt, mikor majdnem 2 évig nem szexeltem.
Az is gyakori tévhit, hogy a gombás fertőzésnél a nőknek MINDIG viszket. Főleg az első pár napban, simán lehet, hogy gombás volt de MÉG nem viszketett neki. Én már a folyásnál megyek kúpért/krémért a patikába, nem várom meg a kínzó, viszkető érzést.
Egy időben pedig évente 2x-3x kijött nekem, hajlamos voltam rá. A nőgyógyász szerint visszaszorítható azzal, ha tangát nem, és csak pamut bugyit hordok, valamint kevesebb cukrot fogyasztok... A tanga például az e-coli miatt veszélyes, mert a popsilyukba belesimul, és közvetlenül bevághat a punciba is. :D Tehát a csaj az análra való gyanakodással nem mondott hülyeséget, ha már te nem szóltál neki.
Szóval miért nem szóltál neki a folyásról? Hogy te már előtte észrevetted?
Elkönyvelted magadban azonnal, hogy félredugott és ott rhadjon meg? :D
Bocsi, de nagyon butus vagy… A gomba nem elsősorban nemi úton terjed, és rohadt könnyű összeszedni, pláne, akinek a szervezete hajlamos rá. De élete során a nők nagyobb része legalább 1-szer megtapasztalja. Ja, és még egy tévhitet eloszlatnék, higiéniai hiányosságokat sem feltételez.
Nekem kerek a sztori, te előbb észrevetted rajta (a gomba nem mindig jár viszketéssel, és sokszor nem erős a folyás, csak mondjuk a hüvelybe nyúlva tűnik fel a túrós cucc), ő később, de korrekt módon szólt róla, és nem elsunnyogta.
Sehova nem kell menned, a barátnőd menjen nőgyógyászhoz, ott pl. Canesten krémet szoktak javasolni a férfi partnernek is, ha durvább a fertőzés, akkor szájon át szedhető antibiotikumot is felírnak (a barátnődnek meg ugye pluszban hüvelykúpot). Férfiaknál ált. nem szoktak tünetek jelentkezni, inkább hordozóak, ha elkapják.
#17 Ezt te miből állapítottad meg? Igenis ha panasz van, nézessék meg magukat. És ha csak egy gomba van, lehet örülni.
Nekem régen egy barátnőm gumi nélküli anál után napokkal később olyan fertőzést kapott, hogy hónapokig kezelték vele.
Pedig anál után közvetlenül ő sem szexelt punciba, csak a pasi kapott egy húgyuti fertőzést és napokkal később megfertőzte a lányt is. És nem olyan könnyű ezekből kigyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!