Elkaphatttam valamit?
Egy ideje együtt vagyok egy csajjal és 1-2 alkalommal már az óvszert mellőztük, múltkor miután beraktam neki vettem észre azt, hogy az ajkain valamilyen fehéres állagú cucc van és azt hittem, hogy váladék, de csak nagyon nehezen tudtam ujjal "elkenni" de egyben jött le a dolog és nem lehetett elkenni.
Itt egy picit elgondolkoztam magamban, mert korábban volt egy partnerem aki megcsalt és Ő szedett még össze egy gombás fertőzést és neki volt ehhez hasonló dolog a hüvelyében.
Ugyanezen a napon még csináltuk análisan is (nyilván megfelelő higiénia betartással meg azután nem járkáltunk sehova máshova át) és erre rá 2 napra írt nekem a lány, hogy szerinte lehet valami gombás fertőzést összeszedett és biztos az análtól, de itt én csak csendben maradtam mert korábban nekem ez feltűnt ugye, hogy már az anál előtt sem stimmelt valami és tuti nem ettől van.
Szóval itt a sztoriban nekem valami nem kerek
Félreléphetett vajon?
Dokihoz mindenképpen elmegyek, de hova kéne pontosan? Urológus vagy nemibeteg gondozó?
Amúgy valószinüleg már előtte is gombás lehetett, az análtól meg te is összeszedhettél bármit, akár húgyuti fertőzést is, ha nem használtatok gumit..
De a csajnál is lehet bármi.
Mindkettőtöknek stb szűrés ahogy írták is, és addig semmi szex.
#4 Gumi nélkül akkor sem ajánlott az anál. Egy csomó bacit bevihetsz magadnak a húgycsőbe. Napokkal később is adhattok fertőzést így egymásnak.
A csaj meg hihetetlen hogy nem vette észre hogy gombás lehet, mindketten hanyagok vagytok kicsit.
Mondtam neki, hogy a szexet azt hanyagoljuk egy darabig
Nekem nincsen semmi bajom egyelőre és remélem nem is lesz, dokihoz mindenképpen elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!