Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elkaphatttam valamit?

Elkaphatttam valamit?

Figyelt kérdés

Egy ideje együtt vagyok egy csajjal és 1-2 alkalommal már az óvszert mellőztük, múltkor miután beraktam neki vettem észre azt, hogy az ajkain valamilyen fehéres állagú cucc van és azt hittem, hogy váladék, de csak nagyon nehezen tudtam ujjal "elkenni" de egyben jött le a dolog és nem lehetett elkenni.

Itt egy picit elgondolkoztam magamban, mert korábban volt egy partnerem aki megcsalt és Ő szedett még össze egy gombás fertőzést és neki volt ehhez hasonló dolog a hüvelyében.

Ugyanezen a napon még csináltuk análisan is (nyilván megfelelő higiénia betartással meg azután nem járkáltunk sehova máshova át) és erre rá 2 napra írt nekem a lány, hogy szerinte lehet valami gombás fertőzést összeszedett és biztos az análtól, de itt én csak csendben maradtam mert korábban nekem ez feltűnt ugye, hogy már az anál előtt sem stimmelt valami és tuti nem ettől van.

Szóval itt a sztoriban nekem valami nem kerek

Félreléphetett vajon?

Dokihoz mindenképpen elmegyek, de hova kéne pontosan? Urológus vagy nemibeteg gondozó?

2023. júl. 4. 10:59
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Elkaphattam valamit*
2023. júl. 4. 10:59
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
STD szűrés.
2023. júl. 4. 11:04
 3/19 anonim ***** válasza:
Análnál sem volt óvszer?
2023. júl. 4. 11:04
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem volt análnál sem, előtte volt mosás meg ehhez használatos síkosító és a dolog után jó alapos fürdés.
2023. júl. 4. 11:07
 5/19 anonim ***** válasza:

Amúgy valószinüleg már előtte is gombás lehetett, az análtól meg te is összeszedhettél bármit, akár húgyuti fertőzést is, ha nem használtatok gumit..

De a csajnál is lehet bármi.

Mindkettőtöknek stb szűrés ahogy írták is, és addig semmi szex.

2023. júl. 4. 11:08
 6/19 anonim válasza:
Viszket, ég, fáj neked? Ha igen, esetleg a szádon, ujjbegyeiden, lábujjaidon, hónalj mentén, intim területen ki jött rajtad valami, akkor igen, ha nem fáj, nincs semmi rajtad, akkor nem kaptál el semmit, de elmehetsz STD-szűrésre, ha gondolod. Óvszer nélkül meg ne közösülj és orális szex se legyen, ha valami baja van.
2023. júl. 4. 11:09
 7/19 anonim ***** válasza:
Gomba kb. bármitől kialakulhat, ahhoz nem kell megcsalás. Egészen kisgyerekeknél is szokott lenni, akik még hírből sem ismerik a szexet. A gombás folyás inkább darabos, túrós, azt szét tudod kenni, amit nem tudsz, az a tojásfehérjés nyák, ami természetes a ciklus egy adott szakaszában.
2023. júl. 4. 11:09
 8/19 anonim ***** válasza:

#4 Gumi nélkül akkor sem ajánlott az anál. Egy csomó bacit bevihetsz magadnak a húgycsőbe. Napokkal később is adhattok fertőzést így egymásnak.

A csaj meg hihetetlen hogy nem vette észre hogy gombás lehet, mindketten hanyagok vagytok kicsit.

2023. júl. 4. 11:11
 9/19 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, hogy a szexet azt hanyagoljuk egy darabig

Nekem nincsen semmi bajom egyelőre és remélem nem is lesz, dokihoz mindenképpen elmegyek.

10/19 anonim ***** válasza:
Amúgy óvszer nélküli análtól inkább bakteriális fertőzés lehet, de ezeket az STD szűrés nem mutatja ki, az specifikusan néz nemi úton terjedő kórokozókat. Ami a végbélből kerülhet át, arra nem szűrnek!
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!