Szerintetek mennyire kell aggódjak ha a az felsó lábcombomon? azt hiszem begyuladt egy anyajegyek és az egész lábamban fájdalmat olyan nyomásos izomlazas érzés van, továbbra nembirok
Multholnapban voltam dermatologusnal és azt mondta hogy ki kell vetetni és mintát venni, csakhogy akkor abba maradt a gyulladás és a rengeteg dolog miatt elfeledkeztek róla...
Most megint szarban vagyok mert sikerült megsértenem és megint begyuladt és most július 20.ig megyek külföldre dolgozni egy cégtől úgy hogy már minden elvan intézve.......
Előbb kellene orvoshoz eljutnod, mint ahogy külföldre mennél.
Ha csak kenegeted is elmúlhat, de az is lehet, hogy rosszabb lesz. Ha kint kell vele orvoshoz menned, az sokkal többe fog kerülni.
Írtam hogy multholnapban kivizsgálták de én hülye elfelejtettem kivetetni és ezenhéttől amióta rámjött meg nem tudtam bejutni a sebészhez hogy kivegye...
A gyógyszertárban kérdeztem mit ajánlonak rá így kaptam krémet és elolvastam a használatit nyilván és csak egy kicsit, de segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!