Miért lehetett ez?
Figyelt kérdés
Egyik nap anyám adott egy alvás segitő tablettát mivel nagyon izgulok mert holnap megyünk balatonra és elaludtam és borzasztó rémálmaim voltak és most nem tudok el alduni mindősze 3 órát aldutam2023. jún. 29. 05:41
1/7 anonim válasza:
Az ilyen gyógyszerek mellékhatásaiban (ha vényre felírható volt) ez is szerepel.
2/7 anonim válasza:
Azért miért kell izgulni, mert mész a Balatonra?
3/7 anonim válasza:
Hany eves vagy? Nem orvos anyad. En nyugtato parti vagyok, de csak kontrollaltan.
4/7 Kései Sirató válasza:
Nyugodj meg, nem kell egyedül intézned semmit a Balatonnál.
5/7 anonim válasza:
Tehát gyerek vagy még, azért izgulsz. És ilyenekkel töm anyád. Szülők minta példánya.
6/7 A kérdező kommentje:
Anyám egy kicsit be képzelt mert sokszor okoskodik pedig nincs is igaza de az ért köszi a választ
2023. jún. 29. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!