Mennyi gyógyszer a maximális adag amennyit bevehetek alváshoz probléma nélkül?
Nem kérek kioktató embereket, csak akik a kérdésemre tudnak válaszolni.
Néha nem tudok aludni, viszont ha beveszek egy 0,5ös frontint és 3x 0,5 helexet sem tudok. Nem mindig szedem ezt a mennyiséget, de néha nagy szükségem lenne az alvásra. Pszichiátriai gondozás alatt vagyok, júli 20.án megyek vissza, nem kell aggódni.
Esetleg még egy frontin beleférne ha nem sikerülne az alvás?
22/L
Kerdezo, a Xanax, Helex es Frontin hatoanyaga a az alprazolam. Mind 3 ugyanaz, csak mas marka neven.
Miota szedsz ilyeneket? En 15 evig szedtem, gyogyszer nelkul egyetlen percet sem aludtam soha. Szoval hidd el aterzem. De (sajnos nem akaraterobol) abbahagytam es bar utana 2 hetig szarul voltam, azota magamtol alszom, mar 2,5 eve. A benzodiazepineknel (Xanax, Helex, Frontin, Rivotril, Valium, Seduxen stb ) fellep a bumerang hatas, ami azt jelenti, hogy amire eredetileg szedni kezdted (szorongas, alvas problema stb) egy ido utan maga a gyogyszer fogja generalni ezeket a tuneteket mellekhataskent es orokke benne fog tartani teged. Hidd el. Ha magadtol aludni akarsz, ne szedd. Es ha az orvosnak jobban hiszel. O jutalekot kap minden egyes recept utan amit felir. Szerinted nekem mi erdekem van abban h szolok. En 15 evet elb@sztam az eletembol ezek a bogyok miatt. Remelem te nem jarsz igy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!