Mit fognak nézni az orvosin?
Sziasztok!Július közepén megyek dolgozni és holnapra kaptam időpontot orvoshoz,mert nyilván van előtte kötelező orvosi vizsgálat.Viszont nem tudom,hogy ez pontosan miből áll és azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek mire számítsak?(nem tudom számít-e,de gyárba megyek)
Nincsenek jó tapasztalataim az ilyen jellegű vizsgálatokkal😅
legfőként kikérdezéses vizsgálat Pl: dohányzol-e? milyen mütéteid voltak? van-e jelenleg is fenn álló betegséged.
mennyi kiló vagy milyen magas?
mennyi alkoholt fogyasztasz, milyenek a fogaid és ilyesmik
Aztán megmérik a vérnyomásodat.
Alap esetben kb ennyi
De ha olyan a munkakör hogy veszélyesnek számít, akkor szakorvosi vizsgálatokra si elküldhet
labor, szemészet, ekg, hassonlók
Semmi extra, csak kötelező baromság.
Én bementem megnézte a vérnyomásomat: 127/79 utána látásomat az is tökéletes, kérdezett ilyen hülyeségeket pl. van-e bajom, szedek-e gyógyszert. Mondom nem.
Kérdezte mikor voltam utoljára vérvételen, mondtam hogy soha, el akart küldeni én meg mondtam hogy nem fogok elmenni. Aztán ennyiben maradtunk, megadta 1 évre az alkalmasságit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!