Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit fognak nézni az orvosin?

Mit fognak nézni az orvosin?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Július közepén megyek dolgozni és holnapra kaptam időpontot orvoshoz,mert nyilván van előtte kötelező orvosi vizsgálat.Viszont nem tudom,hogy ez pontosan miből áll és azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek mire számítsak?(nem tudom számít-e,de gyárba megyek)

Nincsenek jó tapasztalataim az ilyen jellegű vizsgálatokkal😅

2023. jún. 28. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Vérnyomás, pulzus, látás, ...
2023. jún. 28. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Hallás,Látás Vizsgálat, Vérnyomás mérés , Vérvétel kb. Ennyi szokott lenni
2023. jún. 28. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Kerdes hogy milyen munkakörbe, de alapvetően a felsoroltak
2023. jún. 28. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:

legfőként kikérdezéses vizsgálat Pl: dohányzol-e? milyen mütéteid voltak? van-e jelenleg is fenn álló betegséged.

mennyi kiló vagy milyen magas?

mennyi alkoholt fogyasztasz, milyenek a fogaid és ilyesmik

Aztán megmérik a vérnyomásodat.

Alap esetben kb ennyi

De ha olyan a munkakör hogy veszélyesnek számít, akkor szakorvosi vizsgálatokra si elküldhet

labor, szemészet, ekg, hassonlók

2023. jún. 28. 16:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Logisztikán leszek semmi extra
2023. jún. 28. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmi extra, csak kötelező baromság.

Én bementem megnézte a vérnyomásomat: 127/79 utána látásomat az is tökéletes, kérdezett ilyen hülyeségeket pl. van-e bajom, szedek-e gyógyszert. Mondom nem.

Kérdezte mikor voltam utoljára vérvételen, mondtam hogy soha, el akart küldeni én meg mondtam hogy nem fogok elmenni. Aztán ennyiben maradtunk, megadta 1 évre az alkalmasságit.

2023. jún. 28. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!