Szerintetek rámehet az agyamra a fülgyulladásom? (Kép)
Valami kegyetlen közép és hallójáratgyulladásom van.
Hétfőn kedden nem aludtam a fájdalomtól meg a láztól.
Tegnap éjjel 39 fokos lázzal megelégeltem és elmentem a kórházba és ma látott reggel egy fül-orr-gégész.
Kaptam antibiotikumos csíkot és egy patika fájdalomcsillapítót meg 3 adag antibiotikumot amit 2 hétig kell szednem.
Ma ahogy fogtam fel a hajam láttam,hogy az egész terület a fülem mögött vörös.
Nagyon fájnak a nyirokcsomóim is a nyakamon és elég merevnek is érzem amikor forgatom a fejem.
Szerintetek ráterjedhet az agyra attól függetlenül,hogy már hétfő óta szedem az antibiotikumot?
Ezermillió kérdést kell megkérdeznem és nem tudok mindent észben tartani.
A vörösséget én ma láttam csak miután hazajöttem tőle.
Nem vagyok allergiás az antibiotikumra mert az nem csak egy helyen jönne ki.
Azt ő is látja és nem írja fel ugyanazt a bogyót mégegyszer ha allergiára gyanakszik.
Ez a gyulladástól van mert mocskosul fáj a fülem.
Csak pont ezért félek,hogy mivel már ott konkrétan a csontom is fáj, meg a nyaki nyirokcsomóim is,hogy felmegy az agyra ez a szarság…
A háziorvoshoz holnap tudok visszamenni délután mert akkor rendel.
Kikell iratnom magam még a hétre vele. Megmutatom akkor neki is azért mégegyszer.
Soha nem volt ennyire begyulladva a fülem. Belül is vörös amúgy meg lüktet az egész.
Most jut eszembe viszont basszus.
Tett bele ilyen csíkot nekem a fülembe.
Lehet arra vagyok allergiás?
Mert mint írtam, tegnap még nem láttam ilyennek.
Az is valami antibiotikumos izé.
Nem akarom nagyon mással kenegetni mert így is elég gyógyszer éri..
Meg fáj is ott a csontom szóval nem bolygatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!