Szerintetek rámehet az agyamra a fülgyulladásom? (Kép)
Valami kegyetlen közép és hallójáratgyulladásom van.
Hétfőn kedden nem aludtam a fájdalomtól meg a láztól.
Tegnap éjjel 39 fokos lázzal megelégeltem és elmentem a kórházba és ma látott reggel egy fül-orr-gégész.
Kaptam antibiotikumos csíkot és egy patika fájdalomcsillapítót meg 3 adag antibiotikumot amit 2 hétig kell szednem.
Ma ahogy fogtam fel a hajam láttam,hogy az egész terület a fülem mögött vörös.
Nagyon fájnak a nyirokcsomóim is a nyakamon és elég merevnek is érzem amikor forgatom a fejem.
Szerintetek ráterjedhet az agyra attól függetlenül,hogy már hétfő óta szedem az antibiotikumot?
Nem.
Középfül és hallójáratgyulladásom van de valami brutális fájdalommal.
3 napja szedem az antibiotikumot és még mindig így néz ki.
Nagyon fáj is a fülem meg lüktet.
2-es akkor nem volt piros.
Vagy legalábbis nem láttam annak.
Pont ezért gondoltam, hogy lehet az antibiotikum által okozott allergiás reakció, ami ott mutatkozik meg. Ezért kérdeztem meg csak, mert tudom, hogy nem ez a baj, viszont ez tipikusan bőrtünet, amit több mint valószínű valami kivált. De valószínű nem a betegség.
Nem tudsz esetleg elmenni a területileg illetékes fül-orr-gégésztre? Lehet ez az antibiotikum nem is használ, de lehet allergiás is vagy rá. Több szem többet lát.
De már voltam fül-orr-gégésznél…ma.
Látta ő is ezt a piros valamit és ezért írt fel még plusz 2 heti antibiotikumot.
Nem. A láz mindig délután 6 körül kezdődik és éjjel leszek 38 körül.
Vagyis ahogy észrevettem.
Tegnap egész délután nem fájt a fülem sem de aztán éjjelre felment 39-re a lázam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!