Autista felnőttek! szerelem - utálat kérdéskör. ?
Velem előfordul, hogy hulyere vesznek mert túl kedves vagyok, hogy ne bantsak meg senkit. Peldaul a pasi aki jar utanam. Es azt hiszi hulye vagyok mert nem szabok neki határokat
De eljön a nap hirtelen, amikor többet nem akarom látni es akkor nagy a csodálkozás es a harag
Igen , velem előfordult hogy kiábrándultam, es megundorodtam, es az is hogy megszakítok minden kapcsolatot valakivel, 180 fokos fordulat
Lehet mert úgy érzem, nem mértem fel jól a helyzetet, amikor az illetőt beengedtem az életembe
De az is jellemző ram hogy nehezen megyek bele es nehezen szállok aztan ki egy kapcsolatból, hajlamos vagyok rágódni, obszesszíven gondolkodni a kapcsolaton, ami nem működik, valaszt keresve a miértekre
Olyankor csak arról beszelek, akar hónapokig, a környezet megdöbbenésére
Amúgy hajlamos vagyok arra, hogy habar egy dolgot nem akarok, peldaul házasodni es a pasi sem, akkor en akarom. De ez nem tudom ha az autizmusom miatt van.
Nehezen szabok határt, de azert mert úgy indulok neki, hogy nem lesz ra szükség mert annyira gonoszak nem lehetnek az emberek vagy annyira hülyék
De mindig megcáfolódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!