Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rettegés a vérvételtől? Bármi...

Rettegés a vérvételtől? Bármi ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Őszintén mondom, hogy 17 évvel ezelőtt voltam utoljára vérvétlen. Irtó szörnyű ezt kimondani. Egyenesen rettegek a vérvételtől.

Úgy bele tudom lovalni magam, hogy rosszul vagyok, ha csak rá gondolok is.

Viszont Babát szeretnénk, és fontos lenne egy vérvétel.

Nagyon nagyon szeretnénk Babát, szóval be fogom vállalni, bármi áron!

Anyukám veszi le otthon! - mások ezért össze tennék a két kezüket, de engem nem nyugtat, csak annyiban, hogy tudom, hogy nem leszek kék és zöld. Amióta az eszemet tudom nagyon sok siker sztori, hogy olyan vénákat szúrt meg, amit többen elbénáztak.

Számomra mégis elmondhatatlan rettegés érzés van bennem.

Az egész családot anyu szúrja, ha kell szúrni, és mindenki dicsérte.

Amiért ebben nőttem fel, hogy anyu a szúró, így nagyon könnyen, és boldogan nyugtattam éppen az "áldozatát". A tű másik végén lenni mégis borzasztó félelmet kelt bennem.

Anyu azzal nyutat, hogy bírjam ki az unokájáért.

Otthon ágyban párnák közt.

Tudom menjek a fenébe, de engem nem nyutat. Rettegek!!!!

Kérlek bármi tipp, vagy mantra vagy valami, hogy túl éljem, ha van segítsetek kérlek 🥺

2023. jún. 26. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát már önmagában erőt adhatna az hogy otthon plusz anyukád veszi le! Erre gondolj ez hihetetlen szerencse, no meg a célra gondolj hogy miért, kiért teszed! Babádért! Bármi áron bevállalod, azt írod, ez egy jó lehetsőég ezt bizonyítani, úghogy menni fog! :)
2023. jún. 26. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Már csak azt nem írtad le, hogy mi a rettegésed oka. Mert fájni alig fáj (épp ma csípett meg egy pőcsik, na az rosszabb volt), ha meg a véred látványa akkor bámuld a plafont.
2023. jún. 26. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a rettegést sajnos muszáj lesz legyőznöd, mert terhesség alatt is minimum 3x fognak vért venni tőled. Amúgy meg, mivel azt írod anyukád profi, így odaadod a kezed, becsukod a szemed, vagy a másik kezeddel nyomkodod a telefont és mire egy cikk végére érsz már ott is lesz a vattapamacs a könyökhajlatodban.

Én sem vagyok oda a döfködésért, viszont ha ügyes az aki leveszi, akkor kb meg sem lehet érezni (egy bögölycsípés jobban fáj)

2023. jún. 26. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Voltál már szt-s vérvételen? Naponta többszáz embert szúrkálnak szét egyetlen laborban és mind élve jön ki onnan! 😉 Megböknek picit azt annyi, mehetsz a dolgodra.

Egyszer fiatalon a szemgolyómba kaptam szurit.. na azt nem kívánom senkinek! Ok lenne azért pár ember.. 😁 Szóval ahhoz képest a vénás egy orgazmussal ér fel annyira jó! No para!

2023. jún. 26. 22:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Olyan "csodák" vannak a magyar egészségügyben, hogy roppantul örülnöd kéne egy nyamvadt vérvételnek.

Semmiben nem másabb mint egy oltás például. Azt meg azért csak kaptál párat.

2023. jún. 26. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha otthon veszik le miért kell felkészülni rá? Ha akarsz sírsz, hisztizel, állsz, ülsz, fekszel...lesz ami lesz, erre így nem kell készülni. Az meg hogy anyukád ráadásul..
2023. jún. 27. 06:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem bírod a tűszúrást, akkor hogy akarsz gyereket?

Egy várandós nőt igen sokszor megszúrnak (cukorterheléskor többször is), és még ott vannak az egyéb vizsgálatok!

Szüléskor vinnéd magaddal anyukádat is?

Vagy ki köti be az infúziót amikor szülsz? Akkor is egy tű van a karodban!

Vagy ha gátmetszésre kerül a sor, akkor ki varrja össze a sebedet? Majd az anyukád?

Nem rosszból kérdezem, csak nem értem hogy hogyan akarsz így gyereket vállalni?

Mert amíg csak ritkán kell egy-egy sima vérvétel és megcsinálja anyukád, az addig oké. De a terhesség, szülés vagy bármilyen műtét, kórházi kezelés az nem úgy megy hogy viszed magaddal az anyukádat.

2023. jún. 27. 11:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem szeretem, ha befejeztlen marad egy kérdés, ha éppen rá keresek valamire :)

Jelentem túl vagyok a vérvételen, és pozitív élménnyel gazdagodtam. Legyőztem azt a félelmet, ami eddig gátolt. Arra gondoltam, hogy a Babáért igenis megcsinálom, hogy lássuk mi a helyzet velem.

Az meg külön nagyon jó érzés, hogy minden értékem teljesen jó lett.

Köszönöm a kommenteket Nektek 😊

2023. júl. 8. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!