Ha félek a repüléstől, jó ötlet Deadalont bevenni?
Soha nem repültem, de most fogok nemsokára. Félek tőle, nem a lezuhanástól, nem tudom igazából mitől. Attól is tartok, hogy majd annyira ideges leszek, hogy rosszul leszek, hányingerem lesz stb. (ha izgulok, szokott ilyen tünetem lenni), erre gondoltam a Deadalonra, ha már nyugtatót nem vehetek csak úgy. Viszont egyrészt mellékhatásként rá van írva a szédülés, másrészt meg valaki azt írta, hogy ha valaki izgul, azt csak még jobban rontja, nem tudom, ez mennyire igaz.
Illetve, ha vegyem be, akkor mikor és mennyit?
Hányingerem az idegességtől szokott lenni. A rendes nyugtató sajnos nem opció, nincs ilyen ismerősöm, ugye megvenni meg csak úgy nem lehet.
Alkoholt meg nem szoktam inni, főleg nem töményt, aztán nem akarok berúgni ott, nem tudom milyen hatással lenne rám, mennyire bírom.
Valeriananak utánanézek.
Egy idoben Valerianat szedtem. Szerintem enyhe izgulasra az is jo.
Egyszer viszont valami miatt annyira stresszeltem, hogy az nem segitett, epp a gepre torteno beszallas elott voltam, es nem tudtam, hogy be tudok-e szallni. Akkor deadalont vettem be - mar maga a teny, hogy bevettem, nyugtatott, es utana is rendben volt minden. Azota azt veszem be, kb 30-45 perccel beszallas elott. A deadalon elonye es hatranya, hogy almosit. A gepen jo, de en meg sokaig erzem az almossagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!