Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2 napig ágyban kellett feküdje...

2 napig ágyban kellett feküdjek, most úgy érzem mintha leepultek volna az izmaim?

Figyelt kérdés

Nátha szerű tünetek miatt agynyugalomban voltam

Csak mosdóba keltem fel, ma végre jobban vagyok de olyan mintha minden testreszem bizseregne.

Most direkt tornáztattam magam.

Enni se ettem sokat eddig.

Meg valamiért erős szívdobogás érzésem lett.

Ez lehet csak pszichés?

Vagy normális ha csak 2 napig nem mozog valaki egyaltalan ennyire ellustulnak az izmok?

2023. jún. 25. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Én tavaly voltam így mikor covidos voltam. Légzőszervi tünetem nem volt, de pozitív lettem a laborvizsgálaton. Én sok hús evésével élnénkültem fel. Mondjuk mindennél jobban kívántam bármilyen húst akkor. Napokig faltam a sültet, a pörköltet, majd egy kilót naponta.
2023. jún. 25. 12:41
 2/4 A kérdező kommentje:
És hamar helyejöttél belole?
2023. jún. 25. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, 2-3 nap alatt jelentős volt a javulás, de úgy 3 hétig fáradékonyabb voltam, erőtlenebb. Utána már minden rendben volt. Nálam így volt, más egy hétig a 3. Emeletre alig bírt felmászni, de hamar helyrejött. Kinél hogy.
2023. jún. 25. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Normális, rendbe fogsz jönni, nyugi.
2023. jún. 25. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!