Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Munka előtt be veszek egy 2mg...

Munka előtt be veszek egy 2mg rivotrilt az el mulasza a szorongást meg a stresszt ?

Figyelt kérdés

Hétfőn kezdek diákmunkán kicsit félek hogy dadogni fogok meg hogy milyen lessz 17 éves vagyok fiú

Mit csináljak hogy ne dadogjak Nagyon félek

Elektronikai gyárban láda mosást kell csinálnom

Kérlek troll kommentet ne írjatok!

Helyes írási hibákért bocs

2023. jún. 23. 21:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem írta fel az orvos, ne szedd. Leszedálva és begyógyszerezve bemenve még aznap kirúgnak.
2023. jún. 23. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha pszichés beteg vagy, akkor orvoshoz menj, ne diákmunkára! Ezt meg kell gyógyítani. Honnan szedtél Rivotrilt?

Amúgy ládamosás közben nem lesz módod dadogni, mert a kutya nem lesz kíváncsi rád.

2023. jún. 23. 21:26
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem írta fel az orvos csak az egyik ismerősömnek fel van iratva és ő adna,
2023. jún. 23. 21:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a megoldás. Heteken át akarod szedni a más gyógyszerét? Nem tudják a szüleid, hogy szorongsz? El kéne menned a pszichiátriai gondozóba.
2023. jún. 23. 21:31
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

A kemény függők tolják kettővel, mert a kisebb dózist már megszokták. A kezdeti adag 0,5 mg szokott lenni, és az is kiüti a használóját órákra, te ennek a négyszeres adagját készülsz egyből bevenni. Ennek kórház lesz a vége, nem a munkahely.

0,5-öt se vegyél be, és egyáltalán bármilyen gyógyszert vagy alkoholt.

2023. jún. 23. 21:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem érdekli őket mert azt hiszik csak utánzom az egyik rokonunkat mert ő is ilyen szorongos fajta
2023. jún. 23. 21:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a háziorvoshoz, és kérdezd meg, hogy elmehetsz-e a szüleid hozzájárulása nélkül a pszichiátriai gondozóba. Esetleg beszéljen ő velük.
2023. jún. 23. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne szedd be.Azonnal bealudnál.Engem másfél-2 hétig szokattak rá.Emelték az adagokat,viszont kissebbnél is aludtam.Úgy kiütött

Figyelj ez nem játék,egy évvel idősebb vagyok nálad és egy éve szedem.Igen,van hatása,de egy idő után annyira hozzálehet szokni hogy nem érzed és több kell és mégtöbb..Ezt nem szabad.Úgy tudom ha sokáig szeded butít is nagyon.

2023. jún. 23. 21:47
 9/14 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy a házi orvosom nagyon szugoru nem menne bele hogy szülő nélkül kiskorúként menjek pszhioterápiára.

Magneb6 azt szerintetek hatna valamit? Vagy valami vény nélküli keszitmeny?

2023. jún. 23. 21:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez jogszabályok kérdése, nem háziorvosi döntés. Ő viszont tudja, mi a jogszabály. De éppenséggel te is felhívhatod a szakrendelőt és megkérdezheted.
2023. jún. 23. 22:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!