Miért vagyok nyaranta tele véraláfutásokkal?
Figyelt kérdés
Amúgy is hajlamos vagyok rá, de nyáron mindig van rajtam egy csomó. Vérképem mindig rendben volt eddig, nem vagyok egyáltalán beteges, vért is adok rendszeresen. Valószínűleg genetika is, mert anyám is könnyen foltosodik. De ez normális?2023. jún. 23. 08:23
1/4 anonim válasza:
Esetleg egesz evben tele lennel, ha ugyanugy oltoznel, mint nyaron? Odanyomodas azonnal meglatszik, de maskor vastagabb reteg ruha ved.
2/4 anonim válasza:
Mennyi az a csomó és mekkorák? Nekem attól is van, ha vakarózok..
3/4 A kérdező kommentje:
Van, hogy csak pár kisebb folt, de volt már, hogy mindkét combom tele volt hatalmas foltokkal. Mondjuk ott gondolom edzésen sérülhettem meg vagy nem tudom.
2023. júl. 4. 11:07
4/4 anonim válasza:
Nekem is kisebb foltokkal van tele combom, karom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!