Meg fog allni a szivem?
Citromfű teád van? Ha nincs legalább egy-két pohár vizet igyál.
És ha rosszul vagy csinálj mély légzéseket. Ez mindig beválik.
Meg bizony.
De addig van még 3 napod, szóval most már aluszikáljál szépen...
Broder.
En tuladagoltam magam benzodiazepinekkel, metoprolollal gram szamra, zolpidemmel es erre alkohol. Volt egy celom.
A metoprolol egy szivgyogyszer, sokmindenre jo, de leviszi a pulzust meg a vernyomast, 200mg felett meg a legzest is lelassitja. A benzok is lelasstijak a legzest, es az alvas is.
Nem kerdes, hogy en bealudtam, nem... inkabb beajultam.
Csak arra keltem hogy osszetort valami, fejjel lefele volt a szoba, dezorientalt voltam teljesen es ugy hanytam mint a fene.
Kusznom kellett vissza az agyba, es a tetejebe semmi vizet nem ittam utana. Tehat a veremben maradt meg ez a sok szar.
A metoprolollal meg benzokkal ketszer probalkoztam alkohol meg mas nelkul, sikertelenul. Orvosok azt mondjak en vagyok a vilag legszerencsesebb embere.
En meg azt mondom nekik, hogy a legszerencsetlenebb.
Es ez nem minden. Par hete es kb. kozvetlen az esetek utan csinaltattam verkepet, es minden jo volt, kicsit az albumin rossz volt, meg a doki szerint a vese ertekek picit rosszak, csak igyak tobb vizet.
Ha en nem haltam meg ebben, erosen ketlem hogy te meg fogsz egy sima gyors akut szivveresben egy par orara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!