Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meg fog allni a szivem?

Meg fog allni a szivem?

Figyelt kérdés
Most ahogy elakartam aludni rendesen vert a szivem majd kb 1 masodpercig nem utott a szivem. Aztan normalis kerekvagasban fojtatodott a szivveres . Ez szerintem nem exta volt mert utanna nagyot kellet volna dobbania nem?
2023. jún. 22. 23:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Aluszikáljál szépen.....!
2023. jún. 23. 00:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer indenkinek megáll. Az #1-e voltam....
2023. jún. 23. 00:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Citromfű teád van? Ha nincs legalább egy-két pohár vizet igyál.

És ha rosszul vagy csinálj mély légzéseket. Ez mindig beválik.

4/12 anonim ***** válasza:
77%

Meg bizony.

De addig van még 3 napod, szóval most már aluszikáljál szépen...

5/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószinű, hogy szivritmus zavart észleltél. Nem attól nem áll meg a szived, de azért jó lenne kivizsgáltattnod.
2023. jún. 23. 00:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
4-es ne paráztasd légy szíves, így is lehet elég baja, több együttérzést! Köszönöm!
2023. jún. 23. 00:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen koszonom szepen a valaszokat. Csak beparaztam mert azt olvastam hogyha ez extrasystole lenne akkor kihagyas utan erosebbet kellet volna dobbania. De nekem nem dobbant erosebbet hanem normálisan vert tovabb. Azota nem tudok aludni
2023. jún. 23. 00:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Tedd a jobb tenyeredet a homlokodra, a bal tenyeredet a tarkódra, így tartsd ki kb. 5 percig, vagy amíg le nem nyugszol. Stresszt old, kiegyensúlyoz, helyrerak. Gyakran csináld, bármikor amikor rosszul vagy.
2023. jún. 23. 00:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Homlok-tarkó tartásnak hívják.

[link]

2023. jún. 23. 00:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Broder.

En tuladagoltam magam benzodiazepinekkel, metoprolollal gram szamra, zolpidemmel es erre alkohol. Volt egy celom.

A metoprolol egy szivgyogyszer, sokmindenre jo, de leviszi a pulzust meg a vernyomast, 200mg felett meg a legzest is lelassitja. A benzok is lelasstijak a legzest, es az alvas is.

Nem kerdes, hogy en bealudtam, nem... inkabb beajultam.

Csak arra keltem hogy osszetort valami, fejjel lefele volt a szoba, dezorientalt voltam teljesen es ugy hanytam mint a fene.

Kusznom kellett vissza az agyba, es a tetejebe semmi vizet nem ittam utana. Tehat a veremben maradt meg ez a sok szar.

A metoprolollal meg benzokkal ketszer probalkoztam alkohol meg mas nelkul, sikertelenul. Orvosok azt mondjak en vagyok a vilag legszerencsesebb embere.

En meg azt mondom nekik, hogy a legszerencsetlenebb.

Es ez nem minden. Par hete es kb. kozvetlen az esetek utan csinaltattam verkepet, es minden jo volt, kicsit az albumin rossz volt, meg a doki szerint a vese ertekek picit rosszak, csak igyak tobb vizet.

Ha en nem haltam meg ebben, erosen ketlem hogy te meg fogsz egy sima gyors akut szivveresben egy par orara.

2023. jún. 23. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!