Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túlzott szégyenélősséget hogy...

Túlzott szégyenélősséget hogy győzhetném le?

Figyelt kérdés

Először is, szégyenlős vagyok, annyira hogy nyáron is inkább hosszú nadrágban vagyok.. volt hogy hosszú ujjúban járkáltam de arról leszoktam szerencsére.

Szégyellem a testem, van rajtam min 5 kg súlyfelesleg. És szégyellem a vádlim. mag azt hogy jobban látható vagyok ha pl polo meg térdgatya van rajtam.

2023. jún. 20. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem praktikus a hosszú nadrág. 5kg miatt viszont nem szabad kihagyni a fagyizást, szégyenkezni, szorongani.
2023. jún. 20. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit takar az az 5kg? Milyen magas, hány kg vagy? Persze a nemed ismeretében lehet ezt is megítélni...
2023. jún. 20. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Vetkőzz le mármint ne meztelenre hanem vegyél pólót rövidnadrágot nyugodtan nincs semmi szégyellni valód.
2023. jún. 20. 19:23
 4/9 A kérdező kommentje:

1es beletalátál a dologba, szégyellem magam, évek óta nem fagyiztam, szorongani pedig 0-24-ben szoktam.

2-es: 158 cm, kb 53-54 kg, Nő

3-as: Nincs térdgatyám de ha be is mennék a boltba venni.. lehet találnék olyat ami megfelel.. csak tartok attól hogy nem hordanám.

2023. jún. 20. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Önértékelés, önbizalom?
2023. jún. 20. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér ezek alapján.

Legyen önbizalmad.

2023. jún. 20. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Figyu van akin 50kg súly felesleg van.
2023. jún. 20. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod a szoknyát leggings-szel, hosszú szoknyát, a magas sarkú cipő karcsúsít és az is, ha kihúzod magadat. A halásznadrág is egy átmenet lehet. Otthon se hordasz rövidet vagy csak az utcára nem szeretsz abban menni?
2023. jún. 20. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg valaki ezt ültette a fejedbe. Nem voltak veled támogatóak, bármit tettél, vettél fel, nem biztattak, nem dícsértek, inkább visszahúztak, hogy ez nem illik, ez hogy néz ki, nem áll jól, stb. Akár a csaladodban, akár az iskolában szavakkal bántalmazva. Ki jut eszedbe először, mikor így érzel? Mert ez csak a te fejedben van, valaki(k)nek a hatására. Senki nem születik azzal az elhatározzással, hogy "na én most akkor szégyenlős leszek".
2023. jún. 20. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!