Keressek másik orvos vagy igaza van?
Megpróbálom leírni a lényeget röviden.
Kb 2 éve fájlalom a bal mellkasi részemet,de nem erősen,inkább olyan kellemetlenül fáj,főleg sportolás után,de nyugalmi állapotban is jelentkezik.
Elmentem a háziorvoshoz,elmondtam neki a problémámat,majd felírt savcsökkentőt. Ezt vagy 3x-4x eljátszottuk,az 5. alkalommal tükrözésre kellett mennem,ahol azt mondták,hogy a gyomrommal nem igazán lehet baj,maximum refluxos lehetek.
Azóta nem foglalkoztam a dologgal.
Kb egy hónapja kaptam egy apple whatch 8-at. Edzés után sűrűn érzem azt,hogy szinte a torkomban dobog a szívem,illetve, ki akar ugrani a mellkasomból.
Megmértem és pitvarfibrillációt írt ki. Ezt nyugalmi állapotban is elvégeztem,ugyanúgy pitvarbirillációt írt ki. Felkerestem a háziorvost,majd közölte velem,hogy ehhez fiatal vagyok,nem kell vele foglalkoznom,a szívemmel nem lehet semmi baj.
21 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!