Milyen következményekkel járhat ha nem eszem és iszom?
Az elmúlt időszakban sok olyan dolog történt ami megviselt,lelki problémák inkább.tudom hülyeség emiatt elhagynom magam, de szerintem mindenki volt ilyen helyzetben.
Tényleg nagyon érdekelne mennyi idő után kerülhetek kórházba és mennyi időre?
Igyál, igyál, igyál. Na ne alkoholosat, hanem alkoholmentes dolgokat. Ebben a kánikulában nagyjából fél nap alatt kórházba kerülhetsz, ha nem viszel be folyadékot. Törekedj a 2-3 liter folyadékra.
Az evéssel is próbálkozz, bár az nem ennyire sürgős, de te már három napja nem ettél. Jelen körülmények között nagyjából mindegy, hogy mit eszel, de egyél. Akár fagyit, vagy jégbe hűtött dinnyét, esetleg ha nagyon nem megy az evés, akkor tolj be egy smoothie-t. Persze ha rá tudod magad venni a normális kajára, még ha nem is rögtön normális mennyiségre és rendszerességgel, az még jobb. Alattomos dolog a kevés kalóriás élet, anorexiások kihúzzák akár hónapokig így, de ennek hatalmas ára van, amit később fizetnek meg.
Ha nem iszol folyadékot, akkor a tested igyekszik a többi részéből folyadékhoz jutni, így kívül-belül összeaszalódsz. A véred szépen elkezd sűrűsödni, így nem tudja eljuttatni az oxigént sehova, majd az agyból kivont folyadék miatt egy héten belül kínok közt megförmedsz.
A jó hír, hogy vérezni sem tudsz, mert nem tud kifolyni, olyan sűrű.
Persze, hogy vannak ilyen időszakok mindenkinél. Ha ilyen van, és kell a "semmivel nem törődés", akkor tedd azt, de az evést ne hanyagold, az ivást meg végképp ne. Vigyázz magadra, nem vicces dolog ez.
Én is ajánlom a gyümölcsleveket, smoothie-kat, leveseket. Gyümölcs, zöldség nyáron jobban is esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!